June 04, 2018

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum,

Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakkan baca al Quran, InsyaAllah. Kalau nak shopping sekalipun, malam cubalah banyakkan amal. Peringatan untuk diri Msred. 

Msred tak suka pergi shopping. Sekarang ni pergi beli baju anak-anak pun husband yang pergi. Nanti nak beli baju Msred barulah Msred keluar. Itu pun sebab husband tak nak tolong belikan baju Msred sebab dia tak pandai pilih nanti Msred tak berkenan, katanya. Terpaksalah Msred keluar jugak. 

Shopping raya ni memenatkan. Maklumlah Msred allergic kalau ramai sangat orang ni. Hehee....
Rasanya lepas ni Msred nak berehat dari update blog sementara. Lepas raya nanti sambung balik, InsyaAllah. Tapi kalau sempat mungkin Msred update kot. 



Last nak bagitau, dekat shopee Msred ada buat 7 hari sale dari hari ini 4 June sampai 10 June 2018. Klik gambar atas tu untuk terus ke shopee msred. Kalau masih nak shopping raya, jemputlah tengok-tengok atau tolong Msred war-warkan. Terima kasih. 

Selamat berpuasa you all. 


10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE