March 13, 2018

31 DAYS JOURNAL PROMPTS DAY 10 : DONT EVEN THINK ABOUT IT

Assalamualaikum,


Msred decided nak ikut Journal Prompts for Mom challenge seperti dalam entry, 31 DAYS JOURNAL PROMPTS FOR MOM. Day 10 punya topic, Dont even think about it.

Don't even think about it

Source : https://www.pinterest.com/source
/buytopdslrcamerass.com/


"Tak kiralah sekarang ke lagi 10 tahun ke 20 tahun ke, jangan nak mangada nak sayang orang lain Lebih dari mama."


Haha... itulah pesan Msred pada anak Msred. Jangan harap ok. Possessive ke? Entahlah. Kalau nak sayang orang lain memanglah Msred tak kisah tapi jangan kurangkan sayang pada mama dia ni dan lebihkan orang lain. Sedih nanti mama. Lebih-lebih lagi anak lelaki. Kalau nak sayang isteri, sayanglah. Memanglah kena sayang tapi kena letak mama dia ni nombor satu ok.  Haha... over betul.


Ada tak mama lain berperasaan macam ni? Normal ke?


Hari ini ada video baru. Singgahlah dan jangan lupa subscribe. Have fun!!!





7 comments:

Mrs Fuzy Hamid said...

anak2 kena la sayang ibu dan bapa..diharap anak2 kita tetap sayang kita walau dah berkahwin dan beranak pinak kan..

Salam kenal dari umifuzy.com

dear anies said...

yeke ada berperasaan begitu nnt? sbb sy xde pengalaman lg ;-)

MiYOKO SuKi said...

tak rasa lg kot sbb ank laki br 2thn...hehehe

Hans said...

jangan jadi macam drama melayu nanti sudah
hohoho

Azah Rahaman said...

anak mama mestilah kena sayang mama lebih :D

fiza linolie said...

Haha... Ada jugak terfikir gitu msred. That why Fiza selalu ingatkan Alia dan Ain... Dah besar nanti... Dah bersuami tetap sayang mak ayah. Hari-hari dok ulang benda sama. Haha...

cik renex said...

Seronok tgok sis hias planner tu

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE