May 04, 2018

WASHI TAPE KESUKAAN MSRED

Assalamualaikum,

Salam Jumaat beautiful peeps!!! Sama-sama kita usaha penuhkan hari ini dengan Sunnah Rasul kita, InsyaAllah. Makanan hati. Tak sabar tunggu Ramadan. Harap kita semua dianugerahkan kesihatan yang baik supaya dapat banyakkan amal bulan Ramadan nanti. InsyaAllah. Amin. 

Pagi ini Msred nak share salah satu craft supplies yang menjadi kegemaran Msred. Washi tape. Jangan tanya apa definisi washi tape. Just tengok je gambar, self explanatory. Hehe...



Ini washi tape yang menjadi favourite Msred buat masa ini, ada yang cute and vintage. Jemput jamu mata. 







Ini sebahagian daripada koleksi washi tape Msred. Ada lagi dalam kotak container. Dah takde tempat nak simpan. So Msred destash sebahagian daripada koleksi washi tape Msred kat Carousell. Msred jual per metre. Murah sangat sebab nak destash je. Nak create ruang dalam kotak supaya senang nak beli baru. Tempat Simpan washi limited so tak boleh Simpan banyak washi tape dalam satu masa. Hehee... 

Carousell Msred username dia izazatul. Jemputlah tengok-tengok apa-apa yang ada dijual. 

Last untuk hari ini, video baru di channel youtube Msred. Bolehlah you all tengok macamana Msred guna washi tape ni. Thanks you all. Have fun.



4 comments:

Shafyqah Azry said...

nice lah, sha selalu jumpa tapi takbeli taktau nak buat apa haha

Shahida Dzulkafli said...

Adoi.. suka betul sha tengok corak-corak washi tape ini.. super cute..

Ann Ishak said...

cantik2 pulak tape ni tapi saya kurang faham fungsinya

Nur Fauzi Bassar said...

Wah...zaman fb ni masih lagi gigih menulis blog! Tahniah.

SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum, Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramada...

ALL TIME FAVOURITE