April 16, 2018

DOCUMENT YOUR DAYS


Assalamualaikum,

Msred decided nak ikut Journal Prompts for Mom challenge seperti dalam entry, 31 DAYS JOURNAL PROMPTS FOR MOM. Day 28 punya topic, Document your days.



Setiap momen istimewa keluarga Msred, sangat Msred hargai. Msred suka jurnal kehidupan Msred secara bertulis. Ada yang dah tahu macamana Msred jurnal. Msred jurnal momen penting setiap hari dalam Traveler's Notebook. Kira highlight of the days Msred akan tulis dalam jurnal ini. 

Traveler's Notebook dari Traveler's Company




Dan jurnal yang lebih details dan lebih personal msred tulis dalam traveler's notebook passport size ni. Yang ink rahsia for my eyes only. Kalau nak baca kena tunggu Msred dah takde dulu.




Dan kadang-kadang bila rasa nostalgik, Msred suka belek-belek dan baca-baca balik jurnal Msred sambil tersengeh sorang-sorang atau menangis sorang-sorang. 

Msred menang giveaway kat Instgram @little_kawaii_shop last 2 weeks. Hari Jumaat lepas goodies untuk plannernya sampai. Super cute super kawaii. Jom tengok video bawah.




2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow cerianyaaaaaaaaa

fiza linolie said...

Kreatifnya mrsred... Terapi diri jugak tu menulis jurnal 😊

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE