February 19, 2018

JOURNAL WITH ME: BOHOBERRY CHALLENGE

Assalamualaikum,


My beloved Monday. I love long weekend with family. Tak pergi mana-mana dan tak balik kampung. Cuma kat rumah layan Netflix sambil makan-makan jajan favorite, Double Decker. Sekarang ni Binge watch. re-watch sebenarnya, siri Gilmore Girls sebab dulu banyak miss episode.

Macamana you all menghabiskan masa weekend lepas? Main game, food hunting? Shopping? Concert? Pergi ceramah agama?

A littele souvenir for you all. Jangan lupa subscribe !!!

Enjoy....






7 comments:

Mizz'strawery Smile said...

Weekend lepas? rasanya Hana main game tak ingat dunia kot hohoho ^^ btw it's a nice sharing!!! :3

Ana Suhana said...

Kreatifnya awak. Ralit ana tgk video tu. How i wish i can creative like u. 😅

Shahida Dzulkafli said...

Weekand haritu busy sikit dengan kenduri.. Tapi sempatlah habis a few novel dan drama china.. hehehe..

Raydah said...

suke gila tgk sbb comelll

Wahidah Aziz said...

For this long weekend, balik kampung le. But kalau weekend biasa memang banyak habiskan masa tengok drama Korea or English series. Hihi

aizamia 3 said...

Cuti CNY baru-baru ni tak balik kampung MIL. Nak jalan jauh tak boleh sebab en. Hb tak dapat cuti panjang kali ni. Maka mereputlah dekat rumah.

Akif Imtiyaz said...

Kakya banyak tonton citer tamil hahaha.. sekarang ni ada la masa skit timr anak2 dah pegi sekolah kije rumah dah selesai kakya layan la citer tamil.. kikikiki sekarang layan citer2 lakonan Ram Charan plak.. Ritu layan citer Surya.. Vijay.. Ajith.. hehehe seronok layan cter tamil dari cter melayu benda sama jer ..

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE