February 15, 2018

HE LOVES YOU MORE THAN ANYONE ELSE

Assalamualaikum,



pinterest...






Bestnya minggu ni ada long weekend. Budak-budak pun start cuti dah, mak-mak boleh rehat sikit. Rumah pun meriahlah dengar suara anak-anak kejap main kejap gaduh kejap main. Yang kelakarnya pasal anak-anak lelaki Msred ni, bila siang bergaduh. Bila malam tidur sebelah menyebelah siap peluk-peluk lagi. Bila Msred tunjuk gambar diaorang tidur peluk-peluk, malu-malu nak ngaku. Heheheee...




pinterest...


Hubungan adik beradik ni, selain hubungan mak dengan anak memang sesuatu yang istimewa. Paling sweet hubungan adik perempuan dengan abang dia. The way he protect her, priceless. The way he hold her hand masa nak lintas jalan, so cute.

Bila tengok gambar ni, yang bagi orang lain biasa je, warm my heart and make me smile. suka sangat. Semuga Iffan mampu jadi abang yang mampu lindungi adik-adik dia. Amin.



Terima kasih Iffan selalu tolong mama kat rumah. I love you to the moon and beyond.




7 comments:

ejulz said...

comel.. :)

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Dr Amalina Bakri Dedah 4 'Rahsia' Mudah Untuk Fasih Berbahasa Inggeris

Raydah said...

awwww

Mizz'strawery Smile said...

Malangnya saya tak ada abanag! T^T huhuhu

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. dah boleh diharap dah ye Iffan.. semoga sentiasa akan membantu...

aizamia 3 said...

Bila anak membesar depan mata.. alahai.. rindunya deme masa deme kecik dulu tapi bila dah besar ni bagus jugak sebab dapat ringankan kerja rumah maknya.. hehehe..

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah dah besar dah anak2 .. Iffa pon dah blh jaga adik dia..

Akif Imtiyaz said...

Iffan*

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE