February 26, 2018

31 DAYS JOURNAL PROMPTS FOR MOTHER

Assalamualaikum,

Journal prompts kat bawah sangat interesting. Msred decided to journal this prompts kat blog ni setiap hari bermula esok 27 Feb 2018, insyaAllah. Msred akan cuba buat hari-hari tapi kalau tak mampu, still buat juga tapi tak siaplah dalam masa 31 hari. Siapa nak try buat, jom join sama-sama. Tapi Journal prompts ni sesuai untuk mak-mak je. Sesiapa yang decided nak try leave a comment below. Nanti Msred buleh singgah baca, insyaAllah.




A new video for you to enjoy... Love!









And lastly, Journal prompts yang ini sesuai untuk high schoolers and young adults, if you want to try.

6 comments:

fiza linolie said...

Wah... Msred macam menarik je.

HeNRieTTa JoSe said...

menariknye....nnti rietta dtg baca yea....

E'in said...

kena berturut ea kak..

Azah Rahaman said...

belum jdi mak lagi. so nak join yang 30 days lah. yeahhh :D

Mia Liana said...

wahhh... bagus ni...

MiYOKO SuKi said...

nk try wat jugak...sebab, kadang2 takde idea nk tulis ape kann

SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum, Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramada...

ALL TIME FAVOURITE