January 12, 2018

MAKE UP PALING POPULAR UNTUK BABY

Assalamualaikum,



How do you feels about makeup?

Must have item?
Optional?
What makeup?

Ingat senang nak mekap camni? Susah tau..


Msred?

Dulu masa muda remaja kulit tegang lagi putih kuputeh pulak tu, makeup memang my must have necessities. Kalau tak ada memang rasa gatal-gatal tangan lagi teruk dari kurap. Nak pergi market pun nak kene makeup.

Sekarang dah mengampiri senior citizens ni, malas pulak make up. Bukan tak suka. Suka sangat. Tapi dah malas. Kalau keluar pakai bedak baby je share Cik Nen punya. Bau baby memang best. Sekarang ni Msred cuma makeup kan Cik Nen je. Ni memang makeup favourite Msred untuk Cik Nen. Kalau tak buat macam ni tak rasa macam baby pulak. Kene buat macam ni baru nampak macam baby.




Agaknya kalau Msred makeup camni kat muka sendiri, nampak macam baby face tak?




3 comments:

Ann Ishak said...

agak la hihihi

Fatin Shahrizam said...

Hahaa comel! Baby face selalu laa macam niii :D

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye dia...bdk bdk klu bedak setempek pown comei...

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE