December 15, 2017

WEDDING ANNIVERSARY

Assalamualaikum,

Di harap semua blogger dan pengunjung sihat dan dimurahkan rezeki dan bahagia selalu. Stay beautiful always.


Pic from Pinterest


Hari Isnin lepas 11.12.2017, wedding anniversary Msred dan boyfriend, 11 wonderful years together as a husband and wife, alhamdulillah. Semuga diberkati selalu.

Boyfriend kerja dan kita orang takde plan nak celebrate. Cuma makan-makan dan kek je kat rumah dengan anak-anak. Kalau ada masa dan ada rasa nak celebrate, hujung bulan nanti ke kalau ada rezeki. 

You alls doakan yang baik-baik yea untuk MR sekeluarga. Amin and thank you.

Sempatlah buat journal page untuk anniversary tahun ni.






5 comments:

Ann Ishak said...

tahniah :D

CikLily Putih said...

hepi anniversaryyy

Macy Humaira said...

Wahh lama tu. Alhamdulillah. Semoga terus bahagia 😊

Fatin Shahrizam said...

Happy anniversary msred. Semoga bahagia selamanya dan kekal dunia akhirat :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Tahniah..

SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum, Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramada...

ALL TIME FAVOURITE