December 13, 2017

MYADEEK SEKARANG DENGAN SHOPEE

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, sekarang kedai kecil MR dah join Shopee. Hari Selasa haritu dah settle listing, tapi hari ni baru dapat inform kat blog.

Jomlah jengah kejap.





Kalau korang ada idea, pandangan, pendapat atau tak berapa nak puas hati ke berkenaan kedai kecil MR, komen lah kat sini. MR sangat hargai. Kalau nak kritik pun takpe tapi biar berhemah bersopan dan niat Lillahitaala. InsyaAllah, baiklah hasilnya.

FB dan IG link untuk @myadeek ada kat sebelah kanan atas dan icon yang floating kat belah kiri.

Thanks semua !!! Have a nice day.







3 comments:

CikLily Putih said...

wow hebat dah masuk Shopee ek.. congrats

Fatin Shahrizam said...

Nnati boleh melawat, nak cari present untuk baby kawan ^^

dear anies said...

wahhh tahniahhhh!!! semoga akan terus berjaya!

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE