December 06, 2017

MYADEEK KEDAI BAJU BUDAK SERIOUS MURAH SERIOUS CUN

Assalamualaikum,


Alhamdulillah. Ada rezeki nak buat online business kecilan. Akak jual baju serious murah, tapi serious cun. Serious akak susah nak agak apa yang orang akan suka, baju macamana fesyen macaman kaler ape. So akak decide nak pilih yang cun kat mata akak.

Jemputlah tengok-tengok kat IG atau FB @myadeek.

Kat bawah ni ada sikit sneak peek baju-baju serious murah yang ada kat @myadeek. Jomlah shopping. Nanti boleh pakai waktu gi bercuti sempena cuti sekolah ni.







Kat bawah ni IG dan FB MyAdeek. Kat tepi atas kanan pun ada link. Jomlah like like. Terima kasih. yea.







No comments:

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE