December 27, 2017

KERETA BARU CIK NEEN

Assalamualaikum,

Sejak dari zaman sekolah sampailah ke tua Msred berangan nak ada kereta ni sebijik. Terpengaruh lepas tengok cerita Charlies Angles yang lama tu dan cerita Godfather. Tapi Msred suka Ford Mustang 1965. Cam ni lah, kaler merah. Tapi jangan harap lah nak jumpa kat Malaysia kan. Ada ke? 

Kalau you alls nak kata Msred old school, tak kisah langsung. Memang gitulah Msred. 




Ini Cik Neen punya kereta baru, Mustang Shelby kaler hijau hadiah dari Aunty dia. Suka dia drive kereta baru dai keliling ruang tamu sampai ke dapur. Hehee... Alhamdulillah ada orang nak hadiah. 



You alls punya kereta idaman mesti hebat-hebat kan? You alls suka kereta apa? Dah dapat belum?

1 comment:

Fatin Shahrizam said...

Hahaa bestnyaa neen ada kereta baru. Cik fatin ni baru ada kancil jea. Tak sampai lagi nak dapat kereta idaman :D

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE