December 26, 2017

BUDAK MAKAN KAKI

Assalamualaikum,

Baru Hari Selasa dah serious rindu dengan weekend. Dah berangan nak tidur sepanjang hari. Tak tahu kenapa sejak dua menjak ni mengantuk je memanjang. Baru bangun tidur pun mengantuk. Kalau dengar orang membebel lagi la laju je mata nak terpejam sambil membayangkan bantal.


Pinterest


Nak cerita ni. Cik Neen ni memanglah suka memasukkan apa saja yang tercapai dek tangan dia kedalam mulut dia ibarat MR masukkan seketul ayam goreng spicy McD kedalam mulut MR.




Stoking pun. Kalau dipakaikan stokin memang habit dia lah nak tarik stokin sampai tertanggal then masukkan dalam mulut untuk dihisap. Kalau takde stokin, jari kaki dia pun sedap dia hisap. Kadang-kadang rasa nak je pakaikan face mask kat muka dia buat tutup mulut dia supaya dia tak boleh nak makan benda terlarang.

Abang-abang dia dulu pun suka maafkan benda dalam mulut tapi taklah kronik macam Cik Neen.

Bagi sesiapa yang anaknya macam ni jugak, korang buat apa supaya anak korang dalam

1 comment:

Fatin Shahrizam said...

Hehee anak sendiri belum ada lagi. Tapi anak kawan, macam ni la perangai dia. Suka betul masukkan kaki dalam mulut. Geli hati kita tengok.

SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum, Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramada...

ALL TIME FAVOURITE