September 18, 2014

MAMACITA SUPER JUNIOR WITH LYRICS

Assalamualaikum...





Sekarang ini, Iffan, Ian dan Iman suka sangat melayan Mamacita ni. Kejap-kejap nak pinjam handphone saya nak nyanyi. Yang paling rajin Ian lah sebab dia suka menyanyi macam papa dia.

CPUV CAMPAIGN FROM NUFFNANG

Assalamualaikum...

Alhamdulillah rezeki lagi. Sekarang ini ada 5 CPUV Campaign dari Nuffnang yang sedang running. Ingat dah tak dapat dah, tapi ada lagi.

Thank you Nuffang for these campaign!!!



Thank you juga untuk Advertiser. HP PC, Sanofi, RMK Malaysia, dan Resort World Genting [RWG]. Love you alls.

FAVORITE KITA SERUPA

Assalamualaikum....




Seronok cuti sekolah ni. Jalan nak pergi office tak jam. Clear je. Tenang je bawa kereta. Sampai office pun awal. Sempatlah breakfast sambil layan movie kat dalam pantry.

Tapi dah dua hari ini saya cuti. Iman dan Ian demam. Saya ni kalau dia orang demam memang saya panik. Sebab di kawasan perumahan saya ni memang black area denggi. Banyak kes. Tu yang stress kalau dia orang demam. Penat juga melayan dua orang budak kecik ni demam. Clingy je diaorang sampai nak buat kerja lan pun susah. Nak kena berkepit je. Tapi tak apalah. Berkepit dengan anak kan best.

Ni cerita last 2 weeks masa ada Pesta Buku di SACC Convec di Shah Alam. Tak ada plan nak pergi tapi bila saya pergi SACC Mall sebelah pesta buku tu, Iffan ajak singgah bila dia nampak poster pesta buku. Iffan memang suka buku. Menurun dari mama dia lah. Tapi umur macam Iffan memang baca buku cerita, komik jelah. Tak kan nak suruh baca buku Motivasi pulak. Bila tunjuk buku yang ada unsur-unsur belajar memang dia tak pandang. Nak marah pun tak boleh sebab mama dia pun sama je camtu masa sekolah dulu. Baca novel rajin baca buku belajar Subhanallah, pemalas betul.





Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno