October 14, 2014

NUFFNANG CPUV : ZURICH INSURANCE

Assalamualaikum....


Alhamdulillah rezeki lagi. Kali ini Nuffnang bagi BE dari Zurich Insurance pulak. Tapi sampai tiga. 


Tak tahu lah kalau Nuffnang salah bagi. Sebelum ini ada terbaca pasal Nuffnang sedag upgrade Bahagian Earning kita kat Nuffnang punya Dashboard. Katanya mungkin ada kesilapan especially kalau yang sampai tiga iklan yang sama sekaligus. So, ini maybe a mistake. Just wait and see je la.

Walau apa pun, terima kasih Nuffnang. Terima kasih Zurich Insurance.

26 comments:

Nurul Imaniah Salleh said...

tahniah kak

Gee Lion said...

A'ah ada baca.. dorang kata tu macam sort of kesilapan teknikallah.. sebenarnya ada satu BE je..

Asha Lya said...

Ya pelik kn sis lya pun cma dpt mcm tu

el said...

tulah skun nuffnang tgh ada problem tu yg smpai bertindih 3x..yg heran tiga2 tu pun dikira..jgn x kira sudahhh..papepun syukur atas rezekiNYA

MizzTina said...

rezeki tu kak..

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. :)

Azlealee Bashir said...

rezeki..tahniah..

aniswany lazim said...

rezeki alhamdulillah..anis pn tgh nk activ blk ni,harap2 byk la dpt be nnti..hikhik

Belog Santai said...

Alhamdulillah..murah rezeki..

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah yer...^_^

Cikna said...

Tahniah, Cikna alami benda yg sama hrp2 semuanya ok aje....^_^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms red..
tahniah.. murah rezeki...

cma pun ada cek jgk nuff..ada yg dpt double.. tu lah.. mungkin ada kesilapan teknikal.. tp harap sangat pihak nuff tak lepas pandang..kalau ada CTR kena bayar jgk lah kan sbb dah iklan kat blog kita...

eyqa yushaiza said...

tahniah kak. murah rezeki akak :D

Linda said...

hehe...kita pun kena Msred...tapi CPUV "mandul" nampaknya...hik hik :p

Aisya 사구라 said...

singgah sini...

saya pun kes sama jugak macam akak... tiga2 tu...

adianiez AIDA said...

sib baik aida dpt satu satu aje :)
blog kecik ler katakan...

Kesuma Angsana said...

apapun tahniah, ttp rezeki juga kan

misz sheyla said...

sama la dapat sampai 3 yang sama...tapi duitnye xbanyak la..satu sen...dua sen...lima sen...hihi

Bihah said...

Bihah dah follow blog ini
kalau sudi folloow balik dan singgah sellalu
http://bicarabihah.blogspot.com/
terima kasih

Abang Bear said...

Syttttt... diamkan jer... dia bagi amik jer... rezeki tu

Abang Bear said...

Syttttt... diamkan jer... dia bagi amik jer... rezeki tu

Aizan Shazlin said...

Alhamdulillah murah rezeki akak :)

sal ya said...

Dh lm x update blog ek? Br brpeluang dtg sini.

EyqaLuvender said...

hye kak....lama iqa xblogging. hihi.
rezeki bergolek tu kak...

Cik Iman said...

rezeki la tu :)

Sya Nadia said...

Aah...perasan juga mcm ni..tp x tau la.kan..kalau byk sekali tu semua kira,mmg best la

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno