October 09, 2014

CPUV CAMPAIGN DARI NUFFNANG

Assalamualaikum.....

Ada seseorang tanya saya, kalau pasangan kita romantik perlu ke kita jadi romantik juga? Kalau kita memang bukan jenis romantik, kena ke belajar jadi romantik? 




Saya jawab pendek je. Tak tahu. 

Intro yang takde kena mengena dengan entry. Cuma time nak tulis entry ni, teringat seorang kawan yang suka bertanya.

Well, untuk bulan Oktober ni, Alhamdulillah rezeki masih ada. Masih ada CPUV sedang running. Thanks Mr Nuffnang. You make my day. Teruja.




Terima kasih juga pada Proton, Sime Darby, Sunsilk [my favorite shampoo] dan SME Micro Finance. Really appriciate this. Harap bulan-bulan yang akan datang, rezeki masih ada dan akan bertambah. Hehee...


14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

safurara said...

ramai seronok! tapi amount ciput.adakah kita tamak? hahaha

#BWSambilKlikKlikIklan

Sally Samsaiman said...

yeay! alhamdulillah ^_^

ros_reeza said...

tahniah yer .. rezeki :)

siti alfakhishah aman said...

alise jenis romantik.. tapi kalau dapat pasangan yang biasa2 tu.. redha jelah.. hmm nak paksa takut jadi benci pulak kan..

meriah blogger minggu ni banyak dapat CPUV.. alise ade 4 jek.. belom rezeki kot..

NM03 said...

dah kenapa aku lupa giler ngan nuffnang ni? ok bukak sekarang!

el said...

alhamdulilah syukur2
rezeki2 bln october
:)

Siti Rohaida Yusof said...

rezeki oktober,meriah nuffnang bagi BE kat blogger kan

aniswany lazim said...

apa itu nuffnang?dah 10tahun tak ber belog nih..hahaha nuffnang pn xmo layan anis dh... harap2 awak pn kenal kita lagi lah ye..xkenal xpa meh kita bekenalah balik..kikiki

mummy_ayu said...

wah..best best!!

Cikna said...

Tahniah, Cikna pun ade 3 CPUV yg tgh ongoing.....;-)

Sya Mimie said...

Alhmdulillah.. Rezeki..

Ainim Suju said...

Alhamdulillah..tahniah kak. berseri akaun nuffnang ya

Belog Santai said...

Alhamdulillah..Tahniah Misred..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno