September 18, 2014

CPUV CAMPAIGN FROM NUFFNANG

Assalamualaikum...

Alhamdulillah rezeki lagi. Sekarang ini ada 5 CPUV Campaign dari Nuffnang yang sedang running. Ingat dah tak dapat dah, tapi ada lagi.

Thank you Nuffang for these campaign!!!



Thank you juga untuk Advertiser. HP PC, Sanofi, RMK Malaysia, dan Resort World Genting [RWG]. Love you alls.

18 comments:

Asha Lya said...

Wahhh byknya tgh menari2

Tihara said...

alhamdulillah
seronoknya dapat banyak cpuv tu :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Norhasniza Khalid said...

wow.. banyaknya kak.. tahniah..

mama bantu klik2 di sini

ros_reeza said...

tahniah.. Alhamdulillah.. rezeki

Keyna said...

waaa.. bnyak tu kak... tahniah ye... :)

el said...

ha cepat2 slagi dok nari2 tu update apa yg patut..satg kan dah jd credited hehe

eh...congrat
alhamdulilah rezeki uols kan

Zaza Abdul Latif said...

banyak tu kak.. congrats ye..
dah cash out nanti belanja saya teh tarik & roti canai yer hehehehe

AMIIZAA said...

alhamdullilah rezeki:)

salams kenal & follow, jempot dtg rumah saya yer:):)

Haryati Faizal said...

Tahniah ye..

Ainim Suju said...

kita serupa kak kita serupa

idzwa kamaruddin said...

Alhamdulillah...

safurara said...

nuffy tgh baik hati ni! mari BW.hehehe

Dilaella Ella said...

wah byk be on going.. tahniah :)

Fiza Rahman said...

Tahniah. Bertingkek2.

Ezad Skytech said...

berderet2 dapat CPUV...Nuffnang murah hati betul kan...ramai blogger dapat banyak CPUV ni...:D

Liyliz said...

best nyee. liz pernah dpt 1 kali je tau

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno