August 19, 2014

TUKAR KAT KIOSK



Assalamualaikum.....

Bila tengok cermin pagi ini, sedih tengok eye bag plus dark circle yang super ketara. Serius dah macam panda, cute panda. Hehee..... 

 
w heart it

Last weekend sibuk kira duit raya boyfriends. Nak masukkan dalam bank. Alang-alang nak masukkan duit dia orang, masukkan sekali duit tabung Iffan dan Ian. Selalunya kalau nak masukkan duit tabung dia orang, saya suka tukar duit syilling dia orang kat coin kiosk kat Tesco. 





Kita masukkan duit syilling, kiosk ni akan keluarkan tukaran dia dalam bentuk resit yang akan kita guna untuk shopping kat Tesco. Saya guna resit tu shoppinh kat Tesco. Then saya ganti lah amoun resit tu. Nak masukkan duit dalam bank guna cash deposit. Pakai duit kertas senang. Kat Maybank pun ada kiosk duit syiling ni tapi saya tak pernah guna.

Suka Iffan orang kira duit dia. 

8 comments:

Mizz ErMa said...

wah, bagusnya diorang menabung..sy pulak biasa tukar duet kertas kpd syiling kat hero..hihi

Azlealee Bashir said...

Banyaknya duit syiling..

Asha Lya said...

blm pernah lagi lya guna prkhidmatan mesin mcm ni..nak kena try juga

Nur Fadhilah said...

tepat ke jumlah duit yg kita masuk tu dgn yang mesin tu kir eh? penah guna sekali tp cam rasa sangsi pun ade. sbb lupa nak kira sblm masukkan duit tu.. hehe

aizamia3 said...

Tak pernah cuba lagi kiosk tu..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

deno said...

Wah.. menarik kak!^^

Ayu Zan said...

kecil2 da biasa menabung.. bagus.. nnt sampai besar dia biasa..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno