August 18, 2014

SIBUK JE NAK BERGAMBAR DENGAN KITA



Assalamualaikum.....

Battery dah recharge. Hari ini mood nak buat kerja mesti best punyakan? Mesti berkobar-kobar saya nak siapkan kerjakan? Non stop sampai lunch hour nanti. Hahaa.... Exaggerating!! Takdelah rajin sangat. Rajin sikit je.



Cerita last week. Last week punya Sabtu, saya melawat my sis yang baru saja dapat baby boy. So excaited, sebab saya dah lama tak pegang baby. Dah lah babynya handsome. Dah tentulah saya sibuk nak bergambar dengan baby handsome kan. Si Ian dan Iman ni pun sibuk je nak join sekali. Tak boleh nak bergambar berdua je dengan baby Mika [Miqaiel]. Pantanglah saya pegang Baby Mika, Ian dan Iman mesti nak sibuk. Nak adik ke hape?

 

 

 

My boyfriend yang last sekali, Iman dah 4 tahun. Orang dah start tanya bila nak pregnant lagi? Bila nak try dapat girlfriend pulak? Haish.... Saya ingat bila dah beranak tiga tak adalah orang tanya lagi, bila nak pregnant. Ada jugak lagi yang tanya!!

Sabar je lah yea.


11 comments:

Rinna said...

Cutenya baby..

Kalau Allah bagi rezeki apa salahnyaakan.. :)

Farah Waheda Wahid said...

comelnya baby tu, geram pulak tengok...

MizzTina said...

ehehe..faktor jeles kot kak..

Nurzakiah Hanum said...

bestnya ada baby

Nadya Dyana said...

cumel cumel semua ^^

Mummydearie said...

Soalan memang tak pernah putus Msred maka, bersedialah dengan jawapan-jawapan yang sewajarnya :)

Oh, ya...bila nak dpt babygirl sendiri pulak ni? Hahaha!

Sally Samsaiman said...

dapat girlfriend sorang pun no hal la kak..hahaha

Ahmad Zaki said...

Comel baby. =D

ZH Blogger

Azlealee Bashir said...

Nak ada adik tu..

Asha Lya said...

comelnya lya pun tringin nak pegang baby

deno said...

heee... semua hero mana tahu nanti rezeki girl pulak :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno