August 04, 2014

SERONOKLAH YOU ALLS

Assalamualaikum....



Credit picture: We heart it


Disebabkan system down kat office sebab system belum habis cuti raya, dari pagi tadi dapatlah blogwalking. Semua cerita pasal balik kampung. Ada yang belum update blog lagi hari ini sejak hari raya haritu. Belum habis cuti ek? Seronok baca cerita orang beraya di kampung.

Saya pulak tahun ini tak balik mana-mana kampung pun sebab mak daya kat Shah Alam, mak mertua pun kat Shah Alam. So, selama 9 hari bercuti raya last week, saya ada di Shah Alam. Beraya kat KL, Putrajaya dan Shah Alam.

Raya ke 4 sampai raya ke 7 saya ada kat rumah je. Tidur, main dengan boyfroends saya bertiga tu, makan, tengok korea, tidur. Itu sajalah kejenya. Nak gi beraya rumah sedara kat sini, ada yang masih belum balik dari kampung dia orang. So, saya pergi beraya kat shopping compleks je lah.

Gambar raya, belum ada hati nak letak lagi.

posted from Bloggeroid

11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya buat Msred sekeluarga...
Mood raya tu masih ada lagi.. akak nak buat kerja pun tak ada mood.. dahlah keje berlambak ni..

Msred shah alam ss berapa.. akak seksyen U12..

ros_reeza said...

bestlah kalau semua duduk dalam satu bandar. family sendiri dan mertua pun sama :)

Zaza Abdul Latif said...

ada yang masih beraya lagi tu kot kak.. tu yang blog senyap sunyi je.. hehe

PetakBunga said...

bila nk mari hati tu..
mood tgh nk beraya ni..

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...selamat hari raya...:)

Ainim Suju said...

samalah kita akak. saya pun duk rumah semata

Asha Lya said...

lya letih raya tak hilang2 lagi..trtidur2 kat office ni hhee.baru da semangat nak bw :)

Mummydearie said...

Kelakarlah Msred ni. Ingatkan saya je macam tu. Saya pun cuti seminggu tapi balik kampung petang raya, balik KL tiga hari raya. Selebihnya duk makan tidur try kuih raya di rumah. Nak beraya, semua pun tak balik dari kampung lagi. So, kita raya kat kedai makan dan shopping mall jelah :)

Gambar raya pun tak tahu camna nak letak sebab siap pakej satu family. MommyDaddykan pemalu, memang tak leh keluar dalam blog. So, tak tahulah ada ke tidak gambar budak berdua tu yang nak ditempek masuk blog :)

Norniwanie Nasarudin said...

Tak lambat lagi nak ucap selamat hari raya kan...Salam Aidilfitri !

acik idah said...

gambar raya belum ada hati nak letak... kira ok la tue ada gak gambar raya... idah langsung tak ada... nak letakkan aper... hehehe...

Khai♥Rin : anies said...

ajk la sy sekali ;-)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno