August 25, 2014

PROM NIGHT?


Assalamualaikum.....

 


Hari Ahad, boyfriend saya si Iffan sibuk nak pergi birthday party kawan sekolah dia. Birthday party anak dara orang. Iffan kata dah janji dengan kawan-kawan dia. Beria. Nak mainlah tu.

 

Dah pagi-pagi kena pergi beli hadiah untuk anak dara tu. Majlisnya pukul 4 pm, tapi malas nak keluar time tengah panas macsm tu, pukul 9 dah tercongok depan market tunggu kedai buka nak beli hadiah punya pasal. Hheee....

 

Petang, yang tolong hantar Iffan dan jemput dia dari rumah kawan dia tu pun Uncle Yoi dia sebab mama dia pemalas nak keluar. 

 


Tengoklah tu happy muka. Tau ada kek nanti, pas tu boleh main ngan kawan. tersengeh je.

 

Saya siap ambil gambar Iffan lagi. Ini first time Iffan mendapat kebenaran mama dia nak pergi Birthday Party. Macam nak pergi prom night pulak siap bergambar kenangan. Hehee....

 

Pesanan untuk Iffan : Please behave. Dan jangan harap mama nak bagi pergi any prom night ok!! Ever!! 

14 comments:

CikLily Putih said...

kejap je anak-anak dah beso ek...

Cik Asma BLuppy said...

besday awek ke tu? keke. sengih sampai telinga tu.

Farah Waheda Wahid said...

wah awal2 mama dah cakap, tak nak bagi pergi prom night... hu hu hu...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hihi..comel je.biasala kak, budak2 suke nak berkawan, nk jumpe member2.

Norhasniza Khalid said...

amboi.. segak bergaya.. hensem dia..

acik idah said...

hehehe... so sweeett... :D

sYiRa LoKMaN said...

amboiiii...mcme2 ye iffan

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...mesti seronok die pi majlis hari lahir kawankn...

MizzTina said...

amboi, kacaknya..

Kisah Si Dairy said...

excited nak pergi birthday party tu...

Nurzakiah Hanum said...

ala2

el said...

npk sgt hati seronok ronok tu ha
ensem bf uols ni hehe

Khai♥Rin : anies said...

excited sesgt tuuu

Sally Samsaiman said...

alaaa mama pun...nak dating x boleh..hehehe :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno