August 17, 2014

OH MY NEW BOYFRIEND

Assalamualaikum....


Kerinduan.....

Semalam hari sabtu, saya melawat Mr Mika boyfriend baru saya. Handsome!!

First time jumpa hari Jumaat last week. Yerus jatuh chenta. Dah lama tak rasa macam ini. My boyfriend yang kecik sekali dah 4 tahun. Belum ada rezeki nak dapat baby baru. Dapat anak buah baru pun super excited.

Meet Mr Mieqa.


Congrats sis on your newborn baby boy, Mr Mieqail. Nama penuh to be confirm later. 

Semalam baby Mieqa dah seminggu. Ada jaundice sikit. Apart from that, he is healthy. Alhamdulillah for this new joy.



Tetiba terasa macam teroverjoy pulak macam dapat baby sendiri. Hehee.... Tak apa. Anak buah tu macam anak sendirilah kan. Yang bestnya, part main je dapat kat kita. Part nak basuh yayak dia, mandikan dia, jaga dia waktu malam bagi kat mommy dia. Kita layan dia main je. Heheee.....

10 comments:

Cik Asma BLuppy said...

ya ALLAH. comelnya baby. tahniah.

Ann Ishak said...

comel, tahniah :)

Tihara said...

comelnya baby, tahniah :)

HeNRieTTa JoSe said...

Comeinye dia....cantik booties tu..

Miela Asmila said...

Comelnya baby..suka tengok baby... Betul lah sekarang org yang nak baby susah dapat tp Org yang dapat suka buang buang sedih betul.. Tahniah ya.. Sayapun dah7 tahun blm dapat yang no 2..

Miela Asmila said...

Comelnya baby..suka tengok baby... Betul lah sekarang org yang nak baby susah dapat tp Org yang dapat suka buang buang sedih betul.. Tahniah ya.. Sayapun dah7 tahun blm dapat yang no 2..

Rinna said...

Cute baby Mika.. :)

Mummydearie said...

Comelnya baby. Sedap kalau ingat-ingat bau baby ni. Rindu tapi takdalah sampai 'kilang' nak beroperasi semula :)

Azlealee Bashir said...

Comelnya baby..

deno said...

Olololo comel!^^

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno