August 05, 2014

NAK RAYA BERSAMA

Assalamualaikum......



Hari kedua masuk office selepas seminggu bercuti. Kerja pelan-pelan bertambah. Nasib baik mood kerja pelan-pelan datang. Kalau tak datang-datang tak tahulah macamana kan.

Hari tu beria beli film baru dan bateri baru untuk polaroid camera berangan nak snap picture raya guna polaroid. Dahlah mahal nak beli bateri dan film tu. Sekali time nak ambil gambar, rosak pulak cameranya. Sabar jelah. Setelah digodek-godek didapati lensanya rosak. Kalau nak betulkan lensa memanglah mahal kan. Lebih baik beli baru saja.



Lepas cek, rupanya nasib baik waranty ada lagi sebulan. Next month expired. Nasib baik. Selamat duit saya. Terus hantar service centre. Nasib baik dekat dengan rumah. Siap paksa orang tu siapkan minggu ini juga. Kekeee... Urgent nak pakai ni.

Cepat sembuh yea. Nak raya sama-sama ni.

10 comments:

mama ka0ri said...

kita memang dari dulu suke ngan kamera ni..tapi tak terbeli..yang dibeli kamera digital jugak..haha..

Cik Asma BLuppy said...

save duet raya tu. keke

idzwa kamaruddin said...

wowweee!

Bulan Syurga Firdausi said...

ade rezeki boleh beli baru insyaAllah.. salam eid mubarak!

Siti Asiah said...

Asiah plak sempat snap gambar guna polaroid jerk, ngan enset tk sempat...hehe
selamat hari raya msred...;)

Khai♥Rin : anies said...

alaaa...sayangnyaaaa

Mummydearie said...

Alamak, buat hal pulak masa diperlukan. Takpa Msred, raya sebulan. Harapnya dapatlah raya bersama-sama cik polaroid ni ye!

Nadya Bubble said...

Hehehe meragam pulak dia.

Linda said...

teringin sgt nak kamera ni tp husband tak kasi beli huk huk

Akif Imtiyaz said...

Hehe time ni la dia meragsm huhuhu

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno