August 04, 2014

LAMA DAH TAK LAYAN

Assalamualaikum.....



Biasanya saya tak layan benda ni. Tak kisah pun. Tak memberi kesan pun walaupun ramai yang bersungut. Tapi hari ini kena layan pulak Monday Blues. Lepas cuti seminggu, nak start balik kerja memang lemau je lah. Blur je. Dah lah kerja belum nak berapa ada. Lagi lah blur.

Dah lah pagi-pagi baca email dari bos. Kena marah dengan bos. Hehee..... Dah tua-tua pun kena marah. Sorrylah bos buat bos marah-marah. Maklumlah hari itu last week kerja, last day pulak tu, sebelum cuti raya seminggu. Memang tak ada mood lah nak buat kerja. 

Raya tahun ini, tak balik kampung pun. Sob sob..... 

Tapi tak apalah. Yang penting dapat bersama keluarga. 

16 comments:

Aisyah Az said...

hehe dah tua pun kena marah. tak pe bila dah dewasa hati dah kering kan. so buat lek je kalau kena marah. ecah kalau kena jerit sikit , air mata bulat2 keluar.huhu
selamat hari raya puan kek keju merah. huhu

Normi Nieza said...

dah hari ke-2 bkerja..:)

aIEn said...

salam aidilfitri =)

huhu sama la kite...mood nk keje blom dtg lg..masih dlm mood raya lagi.

dtg keje nipun x wat keje lg...hhihiihiho

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari raya kak, maaf zahir batin...adatlah tu... bila kerja memang kena marah punya...hik hik hik...

~MommyAqilMedina~ said...

Samalah jugak dengan aida sekrang ni..memang takde mood sangat nak kerja..nak cuti lagiii..huhuhu

mama ka0ri said...

sabar2..pagi2 dah kena marah ngan boss..boss pon lemau nak masuk keje kot..hihi..

Bulan Syurga Firdausi said...

Em harap lepas ni tak kena marah lagi.. selamat hari raya kak..

Cik Asma BLuppy said...

selamat hari raya kak!

Zaza Abdul Latif said...

betul2 yang penting dapat bersama family.. tp sedih juga lah kalau tak dapat balik kampung..
pagi tadi masuk opis blur apa nak update kat blog.. seminggu dah ku tinggalkan hehehe
Selamat Hari Raya Sis :))

N.A.T said...

alhamdulillah .. Nat dh start keje last week .. so mood minggu ni memberansangkan ...

hihihih

ros_reeza said...

bos marah?.. sampai hati bos. hihi

PetakBunga said...

tgh cr semngat nk wat kerja

Farrah MF said...

Hehe kena marah through email xpe...bila baca email tu, kita buat 'tune' sendiri ;)

Asha Lya said...

kluarga lebih utama tu sis

Mummydearie said...

Biasalah Msred. Bila dah lama cuti tetiba naik kerja (eh, boleh pulak tetiba padahal memang dah tahu dah bila naik kerja...) memang lemau semacam je. Mood semua pun entah ke mana perginya.

Selamat kembali ke rutin asal :)

Khai♥Rin : anies said...

sy pn mcm tu jg

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno