August 27, 2014

FAVORITE SAYA DAN BOYFRIENDS, THUMB WAR

Assalamualaikum.....

Thumb war. Pernah main tak? Ini one of my favorite games dengan my husband. Kita orang selalu layan thumb war ni bila bosan ke. Kadang-kadang dalam kereta waktu jam, tetiba je kita orang.... " jom thumb war." Heheee....




Sampai sekarang saya suka layan thumb war dengan husband. Yang bestnya dia selalu bagi saya menang walaupun ikut logiknya dia mesti menang sebab jari dia panjang dan jari saya pendek-pendek [tapi cute] je.

Bila dah ada anak ni, saya selalu main dengan dia orang pulak. Terutamanya Iffan si sulung tu. Dia suka ajak saya lagan Thumb war. Dah tentulah Iffan kalah kalau main dengan saya. Kalau mak orang lain mesti bagi anak dia menang kan. Tapi saya tak mau kalah. Nak menang je. Hehee..... Iffan selalu bersungut, " Alah mama ni. Ashik mama je menang." Dan saya selalu jawab, " Mestilah. Mama kan terel." Kah kah....




Sorrylah, mama Iffan tak romantik.

posted from Bloggeroid

10 comments:

Kisah Si Dairy said...

sweetnya main thumbs war ni

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

idzwa kamaruddin said...

Tak suka sb asyik kalah je..hihihihiii

Cik Asma BLuppy said...

comelje main thumb war. haha

Akif Imtiyaz said...

Biasa lau main anak2 yang menang ..Umi layankan jer .

Mar Mansor said...

dulu masa kecik2 suka main dengan adik2..sekrang ni takde la main camtu lagi..leh try ajak aisyah main la pasni..hikhik

Azlealee Bashir said...

Asyik kalah je..

aishah nin said...

Alahai...sweetnye thumb war ni :)

Ainim Suju said...

lamanya tak main thumb war ni kak

Lynn Munir said...

Cute thumb war ni.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno