August 06, 2014

DIA CEMBURU

Assalamualaikum....




Semalam dah selamat empat hari puasa sunat syawal, alhamdulillah. Tapi hari ini ponteng pulak sebab kurang sihat. Semalam buka pun tak berapa nak makan. Pagi ini pergi office pun lesu saja. Harap-harap esok lebih kuat sebab nak sambung puasa insyaAllah.

Pagi tadi sebelum hantar Ian ke kindy, sempat selfie dengan Ian. Lama dah tak berselfie dengan boyfriend. 




Waktu ini Iffan dah ke sekolah. Kalau Iffan tengok gambar ini mesti dia tanya kenapa dia tak ada dalam gambar. Iffan tu kadang-kadang kalau saya ambil gambar dengan sesiapa pun kalau dia tak ada selalu tanya kenapa dia tak ada dalam gambar? Siap pesan tu lain kali kalau nak ambil gambar panggil dia sekali. 

Jeles ke mama tak ambil gambar dia sekali atau Iffan ni memang suka nak interprem?

19 comments:

Sally Samsaiman said...

dia jeles kot mungkin? hahahaha

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

hehehe... Iffan cemburu la tue.. btw Semoga cepat sembuh yer,,=D

Zara Nurhaidah said...

datang beraya kat sni.. hehuuww.. segak iffan ni =D

Nurul said...

Salam Aidilfitri, kak...
Alaa, mesti jeles kan mama selfie ngan Ian je... ;D

Ainim Suju said...

dia nak manja2 dengan akak la tu

Ann Ishak said...

jeles la tu mama tak ajak iffan ambik gambo sekali :)

Shark Kay said...

hehehe..
jeles bertempat xper kak.
snang nk pujuk kalau jeles cmtu :)
semog akak cepat sembuh :)

babYpose said...

comelnya Iffan, berpesan lagi. jeles mama selfie tanpa dia. conel anakbranak berselfie :)

MizzTina said...

hurmm, suke enterframe kot.. hehehe

Ija Rased said...

cemburu la tu,,

Mummydearie said...

Kes cemburulah tu, Msred.

Oh, ya... bercakap pasal puasa sunat Syawal. Saya dah jadi confused sekejap. Saya pun tengah buat puasa sunat juga tapi katanya kalau qadha Ramadhan tak settle lagi, kena settlekan qadha Ramadhan dulu. Bila dah selesai baru boleh buat sunat Syawal. Any idea nak dishare?

Nadya Bubble said...

Hehehe comel je.

Azlealee Bashir said...

jeles lah tu iffan.

BUNDA a.k.a KN said...

Memang Iffan ni jenis yang mesra camera ni...suka berselfie ...
Atau Iffan jeles ...hehe...

Azhafizah Md Nor said...

jeles lah tu nampaknya..hee

Pha Is said...

mungkin sbb suka berselfie. heheh

Anonymous said...

An impressive share! I've just forwarded this onto a friend
who has been conducting a little homework on this. And he actually bought me lunch simply because I stumbled upon it for him...

lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!!
But yeah, thanx for spending time to talk about this issue here
on your internet site.

Also visit my web site; hills bail bonds

Deq's Qienz said...

singgah sini..slmt hr raya kak :)

Akif Imtiyaz said...

Hehehe jeles btol la irfan..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno