August 04, 2014

CPUV CAMPAIGN FROM NUFFNANG

Assalamualaikum....



Sejak seminggu lalu, sejak cuti raya sampai semalam memang tak ada hati nak tengok blog. Malas gila nak buka. Seronok cuti dengan boyfriends saya Iffan, Ian dan Iman. [Papa diaorang takde]. Memang maksima tak ingin tengok blog. Heheee..... Ok. Memang overrated.




Pagi tadi tengok Nuffnang ,ada 2 campaign baru. Alhamdulillah ada lagi yang singgah. Ingat tak ada dapat dah sebab trafik blog memang rendah lah last week. Tapi rezeki. 

Thanks again Nuffnang dan juga Rakuten, Mayfair Bodyline dan B.liv Brand.

14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki, congrats kak, iolss is tumpang happy...

Farrah MF said...

Happy hari raya! Lama x singgah sini.

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniah tahniahhh :))

Asha Lya said...

bestnya dpt iklan baru sis

Normi Nieza said...

tahniah..:)

mama ka0ri said...

tahniah!!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Tahniah..moga2 bertambah lagi rezeki lepas nie..=D

Mummydearie said...

Sampai la ni mood belum mari lagi, Msred. Rasa macam tak cukup je cuti seminggu. Bagilah banyak mana pun cuti, kalau dah namanya dengan family sentiasa je tak cukup!

Selamat Hari Raya dan maaf kalau ada terkasar bahasa ketika singgah mai blog ni :)

Norniwanie Nasarudin said...

Banyaknya dapat CPUV, bestnyaa..tahniah ye.. ^_^

Ann Ishak said...

alhamdulillah, tahniah

acik idah said...

nuffnang nak bagi duit raya laa tur... :D syukurr!

Azlealee Bashir said...

Rezeki..alhamdulillah..

Siti Asiah said...

Tahniah Mdred...banyak tu tgah ongoing...;)

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH2!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno