July 22, 2014

TOLONG SIGN OK

Assalamualaikum.....

Mood kerja semakin kurang ni. You alls yang balik kampung minggu ini mesti lagi takde mood nak buat kerja kan? Walaupun tak ada mood, kena siapkan kerja untuk minggu ini dan minggu depan. Bila kerja dah siap, barulah seronok nak cuti lama.

Tapi takdelah lama sangat. Seminggu. Start Sabtu ini sampai next next Sunday. Nak main dengan dengan boyfriend-boyfriend saya kat rumah. Bukan senang nak dapat cuti lelama ni kan.

Saya dah isi surat cuti dari minggu ke dua Ramadhan lagi.


Cuba teka sign sape ni?

Tapi sampai sekarang bos tak sign lagi surat cuti raya. Tak kira. Saya nak cuti juga seminggu, minggu depan. Bos sign ke tak ke saya tetap nak cuti. Boyfriends saya cuti seminggu saya pun kenalah cuti seminggu kan. Bos kan?

Bos sign ok?

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best kan dapat cuti lama

Ann Ishak said...

takpe, boss approved jugak tu :)

MizzTina said...

hehehe..dh lulus tu kak, bos sj je xsign kot.. selamat hari raya kak n selamat hari raya utk bf² akak tu..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

sama la farah pun cuti direct jugak.. =D

Asha Lya said...

Sbr sis dpt gak tu lya pun cuti seminggu yeayyy

Zaza Abdul Latif said...

Tu sign akak lah kannn..
tak apa kak.. cuti je wpun pun boss akak tak approve.. raya kot.. mst tau cuti.. :)

Normi Nieza said...

xsabar nak cuti raya..:)

Khairul Bariah said...

ye lah budak2 cuti seminggu kita pon mesti nak join cuti ngan dorang jgk kan?
cuti saya dah approved...hehe

aizamia3 said...

trick je bos tu.. nak tengok cuak tak cuak kita bila cuti belum diluluskan.. hehehe..

Cik Yaya said...

tak de mood la.. :'(

tak rasa pun mood raya tu kak..

Cik Asma BLuppy said...

selamat bercuti kak! hehe

Cik Itah@RRP said...

salam. hurmm sy cuti raya 3 hari ja..tapi sy ada apply cuti tambahan..harapla kena approve

Mummydearie said...

Seminggu cuti raya tu, Msred. Memanglah syok. Saya baru aje suruh bos sign cuti raya pagi tadi. Ingatnya nak cuti je dulu, balik kerja nanti baru suruh bos sign. Standard dah tempat kita orang macam tu. Tapi bos pulak nak 'cuti raya' seminggu lepas minggu hari raya tu. Makan dua minggulah kami tak bersua muka. Yeah, horey!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno