July 08, 2014

SORRY PADA SESIAPA YANG STRESS

Assalamualaikum....

Habit saya dalam bulan Ramadhan sejak muda sampailah ketua ni, bila dah petang mesti nak browse gambar makanan. Suka sangat. Lepas tu berangan buka nanti nak buka apa? Berangan je lah. Selalunya tak buat pun, tak beli pun. Saja melayan imaginasi.



Time camni, tengok gambar instant ramen pun terasa sedap gila sampai terliur-liur. Terasa inilah makanan paling sedap sekali.



Belum tengok gambar Meat Steak ni lagi. Memang nangis la. Hahahaaa....




Minta maaf pada yang stress bila tengok gambar ini.


16 comments:

Asha Lya said...

Haha sutera tu tak tapi tgh fikir nak mkn apa ptg ni hhee

Anizz Annisa said...

perghh.. sedapnyeee..huhuhuhu

YaNg AyEsHa said...

haha..mmg stress tgok..

Farah Waheda Wahid said...

ok gambar last tu mengiurkan...

Nur Inani said...

sedapnya kalau dapat berbuka dengan daging grill tu :)

Khai♥Rin : anies said...

arrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Lynda Che Lah said...

ok..stress tgk steak tu..

MizzTina said...

Terseksa perut sy ni.. huhuhu

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

tambah stress perut ni hahahha :D

azizah :) said...

time puasa la ni semua makanan menggiurkan kan kak.. aduhhh

Sis Vee said...

makin bertambah stress tekak n perut nih ...

unsecretostory said...

Hahahaa. Ingatkan apa yang seteress, Tgah puasa kann smua bnda nampak sedap :P

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tgk gambar ramen tu tetiba mcm meroyan nak makan...hahhaa

aizamia3 said...

yang tak sedap kat tekak boleh jadi sedaplah.. hehehe..

Mummydearie said...

Saya pun suka je terliur tengok gambar makanan. At least dah dapat terliur tu, tak buat pun takpa :)

husna zahidi said...

hahaha..biasalah nafsu mkn, tp bila bbuka, mknnya tak bnyk mana pon..:p

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno