July 22, 2014

MINGGU TERAKHIR RAMADHAN SAYA UNTUK TAHUN INI

Assalamualaikum......

tetiba ngidam lagak orang pregnen...



Minggu terakhir Ramadhan sudah. Tidur malam semakin kurang sebab berusaha mencari malam Lailatul Kadar. Walaupun usaha tak sehebat mana, tapi badan tetap jadi lesu. Siang langsung tak dapat rehat. Badan semakin berat, mata panda semakin ketara. Kemalasan melampau dah. Nak masak pun malas. Astaghfirullah. Berhenti bersungut!!

You alls semangat raya dah mari ke belum? Saya belum lagi. Hati harap Ramadhan berpanjangan bila mengenangkan segala kebaikan Ramadhan. Tapi badan dan mengaku kalah dengan hasutan nafsu lagi. Nak pergi shopping raya pun malas. Tak nak pergi. Malas!!! 

Sebelum letak titik noktah, nak bagitau. Saya seperti biasa tak balik kampung raya tahun ini. Macam tak rasa raya pulak.

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

oo memang asal org bandar ek

MAY said...

hai kak. sy pun takde semangat hujung2 ni.bdn penat.ngantuk.ari2 nk tdo awl je rasa..mood raya mcm kureng ckit..hehe..tp mgu ni mgkin kuar cari brg2 raya la ckit...

Norniwanie Nasarudin said...

Wanie pun sama..kalau boleh nak ramadhan berpanjangan..rasa kejapp sangat..
*Done follow sini ye..do follow me back..:D

Asha Lya said...

Mood raya thn ni mcm kurang kan sis ermm

jamian sarif said...

semoga ramadhan tahun ini lebih bermakna dari yg sebelumnya.

Sally Samsaiman said...

semoga berjumpa dgn malam tu kak..in shaa Allah... :)

Zaza Abdul Latif said...

kenapa tak balik kg kak? ke turn kampung suami tahun ni??

aizamia3 said...

Sedih kalau tak dapat balik kampung..

Cik Asma BLuppy said...

aah la, mood raya memang takde lagi. hukhuk

Mummydearie said...

Saya cuma excited sebab nak cuti seminggu je. Mood raya tu cam biasa je. Cuma excited tengok anak-anak happy nak beraya. Kenapa tak balik kampung, memang Msred/suami asal KL ke atau kampung pun dalam bandar juga tempatnya?

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno