July 24, 2014

KENAPA MATA TERPEJAM-PEJAM

Assalamualaikum......

Alhamdulillah selesai sahur. Makan simple nasi dengan telur kicap. Iffan request. Eloklah tu. Saya pun dah malas masak. Tengah makan tadi mata pun terpejam-pejam mengantuk. Susah nak bangun qiyam sebab siang kerja tak dapat nak tidur langsung. Malam tidur lambat. Masa tidur kurang maka eye bag semakin ketara. Sekali tengok tak perasan ni mata panda ke hape ni?

Hari ini plan nak berbuka rumah mak sekali dengan my sisters. InsyaAllah. Seronoklah berbuka ramai. Meriah sikit. Boyfriends saya mesti suka sebab cuz dorang datang.

Tetiba hari ini mengidam nak makan ni. Request mak masak pancake ok tak?


-we heart it-

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedap gak pancake

sYiRa LoKMaN said...

buat teringin nasi n telur pula ni..ehhe

idzwa kamaruddin said...

lagi hari last lagi takde idea nak masak..

N.A.T said...

ermmm sedapnya pankek

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno