July 16, 2014

GAMBAR RAYA TAHUN LEPAS


Assalamualaikum....

 Agaknya, ramai yang shopping semalam. Boleh dibayangkan sesaknya. Saya alergic dengan crowd ni. Tak suka shopping time ramai orang. Pengsan.


we heart it



Semalam, di rumah saja. Hati ingat nak bawa boyfriends buka luar tapi kemalasan nak keluar dan bersesak tu mematikan angan-angan. Ramadhan kali ini setakat hari ini belum dapat pergi buka luar. Kalau tak kat rumah, buka kat masjid negeri.

Ini gambar raya tahun lepas. Tiga orang boyfriends kesayangan. Gambar ni letakkan kat soft board office. Lepas raya nanti boleh tukar gambar baru.

 

Siapa nak jadi menantu saya kena rajin solat dan ngaji serta rajin dan pandai masak. Tetiba terpromote anak pulak.

15 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comel je budak2 tu..hehe

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

Mama Idlan Irsyad said...

hehe.. comel jer tengok diorang pakai baju melayu...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

hehehe.. ciri2 menantu idaman semua ibu2 kan akak.. InsyaAllah..=D

Cik Asma BLuppy said...

alooo semart teruna kak ni.

Asha Lya said...

Amboi promosi ekk kihkih

idzwa kamaruddin said...

hehehe..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik berbaju melayu hijau mereka itu.. tahun ni warna apa pulak MRCC :)

Siti Asiah said...

3 hero idaman ter...bertuah ramai anak laki...;)

adianiez AIDA said...

hi hi hi aida x boleh promote anak sebab anak dara hi hi hi... nanti perigi cari timba plak!

ros_reeza said...

ehem.. awai nak cari menantu :)

Azhafizah Md Nor said...

fiza pun tak suka bersesak dengan orang ramai..huhu..

wahh cecomel je bf akak ni..tahun ni gambar baru dah besar sikit:)

Cikgu Norazimah said...

alahai..comey ;)

Mummydearie said...

Nasib baik takda anak perempuan. Dengan gembira hati bagi laluan kat makpak yang lain untuk jadi calon besan. Hahaha.

husna zahidi said...

err ampun maaf mak mertuaku..eh..
hahahah..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno