July 08, 2014

BOYFRIEND MERAJUK PULAK


Assalamualaikum.....




Last week, the whole week jalan nak ke office sangat jam. Perjalanan dari rumah ke office yang biasanya ambil masa 10 - 15 minit nak sampai, last week ambil masa 45 minit. Jenuh jugaklah sebab saya bawa kereta manual. Tak pandai bawa kereta auto.



Tapi minggu ni Alhamdulillah kurang jam. Dah sampai office terlebih awal pulak. Ok lah tu.



Last saturday bawa boyfriends beli baju melayu. Awalkan. Malas nak tunggu last minute sebab tak nak bersesak. I am allergic to crowd. Hahaa......




Seronoklah dorang dah dapat baju raya...

ni perbincangan apa ni? Discuss cane nak collect wet raya ke?



abang Iffan majuk...sebabnya....

sebab si adik berdua dapat makan eskem dan Iffan kena puasa...hheee







17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..abg kena byk sbr tu..

MizzTina said...

ehehe..blh lak majuk psl tu ye.. bertabah la iffan.. nt dpt duit raya lebih..

Liz said...

anak yang no 2 tu macam pernah nampak. mungkin pelanduk dua serupa. sebenarnya tak ingat pun pernah nampak kat mana

fazilzura said...

xsuke bwk auto , tp tepaksa cz kete manual dh jual huhhuhuhh...

heheheh cian abg , lps buke leh jd makan eskrem

Cik Itah@RRP said...

salam. heee comel ja mereka :))

Mama Idlan Irsyad said...

hehehe,, cian iffan.. dugaan berpuasa tu...

Dkna Abza said...

wah dah dapat baju raya... tema color apa tahun nie?

lieyalatif said...

bulan puase ni mmg jalan ade jem sikit...lieya pun terase gak yg dok n keje kat putrjaya ni eheheheeh...ye laaa masing2 semua nak balik awal kan nak kejar waktu berbuka...nak singgah param lagi hehehehe

tabah betul iffan.... mia selalu bising kalo tgk adik die makan sbb die kene puase hahaahahah

ros_reeza said...

mestilah merajuk.. aiskrim tu. hihi...

aizamia3 said...

Adik-adik pun tak menahan.. makan depan abang.. hehehe..

sYiRa LoKMaN said...

macam2 perangai budak2 ni yeee

Mummydearie said...

Comelnya tiga beradik duduk berdiskus tepi kedai :)

Nad MamaZN said...

akak, soping baju melayu kt tesco ek? banyak pilihan x kak?

Ahmad Zaki said...

Sedap pula tengok aiskrim tu. =)

ZH Blogger

Mr.Superman said...

pergh..3 putera. banglong kne la bg laluan adek2 :)

azizah :) said...

3 hero kak.. kesiann abg iffan.. bersabar n bertabah la yer...

husna zahidi said...

tak kan akak biar je adik bdua makan, kesiannya abg.. klau mama husna, yg tak puasa tu kena mkn jauh2 wlaupun kecik..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno