June 25, 2014

TIKET WAYANG FREE

Assalamualaikum....

Pagi-pagi dah layan blues. Wednesday blues. Dah lah bangun lambat sebab semalam tidur lambat. Kat office pulak laju je masuk pantry lepas tu blur je dalam hati tertanya, aku masuk pantry nak buat apa ek tadi? Baru hari Rabu ni mood dah mood weekend. Over betul.




Semalam pergi tengok wayang tiket free. Thanks to Nuffnang sebab bagi tiket primere screening The Fault in our star. Saya memang nak sangat tengok cerita ni. Lepas baca novel dia, saya memang teruja tengok cerita ni. [Tak caye? Tengok sini]. Kisah cinta dua orang pesakit cancer remaja level 4. Rata-rata peminat cerita ini dah baca novel dia lebih dari sekali.

Nice. Heart warming. Sad. Saya dua tiga kali meleleh air mata. Sad ending, but true enaugh. That's what we call life, not fantasy.


Thanks again Nuffnang for the ticket. I really want to watch this movie.





posted from Bloggeroid

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

Ayu azmir said...

tahniah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bestnya dapat menonton movie dengan tikit free tu dear :)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye citer nie....nnti nak tgk jugak la...

Mummydearie said...

Baru baca entri Msred yang dulu tu pasal novel John Green ni pun dah rasa sedih. Kalau tengok ni mahunya nangis-nangis tak cover lagi dah dalam panggung. Alamak! Cerita pasal tengok movie di panggung, dah lama betul tak berpeluang sejak ada si Adik nih :(

Ezad Skytech said...

lama da rasanya tak dapat tiket movie free dari Nuffnang ni...hee

RDZ Z said...

A must watch movie...

Daddy Ziyyad said...

Ooooo..ni cerita jiwanggggg ni

Azlealee Bashir said...

Ok..nanti nak tengok cerita ni..cam best..

Nadia Johari said...

bestnya..nuffnang memang baik hati..ehhe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno