June 28, 2014

SEMPENA MENYAMBUT RAMADHAN

Assalamualaikum.....




InsyaAllah esok 1 Ramadhan, bulan yang dirindu yang ditunggu. Sayu rasa bila dah sampai. Semuga Ramadhan kali ini lebih baik dari yang lepas. Semuga kita dapat mengambil manfaat dari segala kebaikan Ramadhan anugerah Allah ini.

Family saya decide untuk lunch sama-sama sempena menyambut Ramadhan kali ini. Plan last minute sebenarnya.

Saya mulanya plan nak shopping baju raya hari ini. Bukan sebab tak menyempat-nyempat nak raya tapi sebab saya malas sangat nak shopping time puasa nanti. Penat satu hal. Kalau tak keluar boleh bermala kat rumah. Kalau sibuk shopping nanti badan penat sangat.

My family choose this restaurant today.




Cuba teka kat mana ni?
posted from Bloggeroid

11 comments:

Cik Asma BLuppy said...

tu la kan. mls nk kuo time puasa. selamat berpuasa

Syarief Azman said...

untung nya dapatke luar negara.. syarief pun harap suatu hari nnti dapat lah melancong ngn keluarga kt luar negara.. huhuu..
btw, selamat berpuasa ^_^

visit my blog ^_^

acik idah said...

Selamat Berpuasa sis... :)

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat menyambut Ramadhan..

Pondok Usang said...

Sangat-sangat rindu... Selamat menyambut Ramadhan awk..

Fuza Musa said...

Selamat Berpuasa

CT Humairah said...

Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

Jemput singgah,
www.sitiyangmenaip.blogspot.com

Azlealee Bashir said...

Selamat berpuasa

husna zahidi said...

beli siap2 senang kan mummy..:)

selamat berpuasa..

Nadia Johari said...

selamat berpuasa sis..

Mummydearie said...

Cuma tahu Korean restaurant jek kat mana tak tahulah, Msred :)

Saya pun sebelum masuk bulan Ramadhan bukan main lagi agenda makan memakannya. Macamlah bulan puasa tak boleh makan langsung :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno