June 30, 2014

OH MY HERO

Assalamualaikum....



Last two week, ada hari sukan kat sekolah Iffan. Walaupun saya tak berapa sihat, tetap juga pergi tengok Iffan bersukan. Iffan teruja sangat nak pergi sebab dia masuk lumba lari apa ntah namanya yang kena bawak bola tu.

Janji start pukul 8 am, tapi seperti yang dah diduga, haruslah start lambat kan.







Iffan rumah kuning dan pasukan dia dapat no 3 untuk acara lari bawak bola tu. Gangsa sajalah. Tak kisah, janji Iffan seronok. Budak umur macam tu tak competitive sangat sebab dia orang tau nak main saja.



Congrats Iffan. Lepas habis acara untuk budak darjah dua, saya terus balik. Dah tak larat dah. Sejak dah tua ni badan saya cepat penat.
posted from Bloggeroid

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

Cik Asma BLuppy said...

congrate iffan!

Shark Kay said...

tahniah iffan,
ok dh tu dapat gangsa,
ada juga pngalaman kalung pingat :)

Aisyah Az said...

Syabas irfan!!! hakak ecah az tumpang bangga.hehe.

Asha Lya said...

tak apa la sis..keci2 di latih brsukan nnt besar blh jadi atlit

NM03 said...

tahniah iffan!

Mummydearie said...

Tahniah Iffan! Dapat no. 3 pun ada hadiahkan. Excited nak main budak-budak sebaya Iffan ni.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno