June 15, 2014

INI BUAT SAYA TERSENYUM

Assalamualaikum....




Seronoknya weekend. Pagi-pagi selalu rasa malas nak bangun dari katil. Rasa macam nak stay in my pyjama the whole day. Hehee....

Can aa?...

Habeh, house chores siapa nak buat? Jiran sebelah rumah? Girlfriend adik?

Nasib baiklah ketiga-tiga boyfriends saya rajin tolong saya buat kerja rumah. Selalunyalah. Antara kerja rumah yang memang boleh diharap dia orang tolong, sidai baju.



Yang paling rajin, abang long kawasan, Iffan. Selalunya Iffan yang habiskan kerja. Yang tak berapa nak rajin, abang ngah kawasan, Ian Syamie. Dia hang baju 2 3 helai pas tu sebok kacau Iffan. Yang selalu buat sepah hanger, adik kawasan, Iman. Kesian Iffan kena kutip hanger.

Harap-harap boyfriends saya ni rajin tolong saya sampai bila-bila.
posted from Bloggeroid

19 comments:

Anizz Annisa said...

rajinnye semua.. bagus2.. :)

MaMa MuRsYiD said...

Haha... Mcm2 karenah hero2 sis ni.. Tp tetap membantu la jgk. Skit2 kan

Cik Asma BLuppy said...

haiii boyfriendssss.

Nur Inani said...

rajinnya anak anak sis :)

Budak Kampung said...

bgs2..smua syg mama la ni

akk..iman klik smua iklan

arz moha said...

ok lah tu ada anak lelaki yang rajin. untung tu

mama amir said...

Alhamdulillah...rajin abang long kawasan...boleh diharap...

Akif Imtiyaz said...

Seronok tgk bila anak2 rajin tolong menolong ..

Montana said...

rajin sungguh depa noooo

Sis Vee said...

klu kat sini , bab sidai baju ler mrk berperang . masing2 kata aku dah buat keje aku tau ... heheheee

Kisah Si Dairy said...

untungnya ada anak yang rajin nie..

Mime MF said...

hehe rajinnya boyfriends tolong...blh bt menantu.kehkeh:P

Afasz said...

alhamdulillah. seronok nye tgk anak anak rajin tolong mak.

yg angah kawasan tu nnti dah besar rajin la tu cam abang dia.

Afasz said...

follow sini ..
assalamualaikum dr

http://afasz.blogspot.com

Naniey Jemiey said...

rajin nye tolong ibu dia...

Myra Jay said...

Aminnn mudah2an...

Khai♥Rin : anies said...

ank sapa la yg rajin tu ya? ;-)

Fiza Rahman said...

Baguslah. Semua rajin2.

Mummydearie said...

Bagusnya boyfriends Msred semuanya kira rajinlah walaupun Abang Ngah dengan Adik kawasan, sekerat jalan je rajinnya. Superheroes saya semuanya main order bibik aka Mommy mereka tau!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno