June 04, 2014

HADIAH MERAH DARI DIA

Assalamualaikum.....

we heart it


Balik dari Kelantan hari Isnin haritu, parcel ni dah ada kat rumah. Tapi tak sempat nak buka. Biasalah balik dari bercuti haruslah basuh baju berbeg-beg. Baru nak gosok baju kerja untuk seminggu. Bila malam lepas dinner pengsan dah sekali dengan boyfriends semua. Parcel ni dapat jeling-jeling saja.

Keesokkan harinya baru dapat buka. Melampau sangat busynya saya ni. Hheee..... Nak buka surat pun tak sempat. Over.




Cantik kan? Thanks Ms Azizah. Serious suka sangat. Memang sengaja bagi saya warna merah ek? Sooo sweet. Thanks sesangat. Ms Azizah bagi sebab saya tersenarai dalam list top commentator blog Ms Azizah.

Alhamdulillah.

Rasa nak pakai raya tapi hati tak sabar nak pakai.
posted from Bloggeroid

25 comments:

aIEn said...

waahh best nyer dpt hadiah....mest berbunga2 hati kan dpt hadiah =)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki tu kak, congrats...cantik and Farah tumpang happy...

Liyliz said...

uish merah. kite suka merah

idzwa kamaruddin said...

cantikkk :)

permatabiru said...

cantik warna merah satu set

BUNDA a.k.a KN said...

Memang cantik sangat, boleh pakai tudung raya nanti..

Ahmad Zaki said...

Bagus ni. Tahniah. =)

ZH Blogger

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms Red..
hihi..penat nau tu..
alhamdulillah..cantik kerongsang.. tahniah2..
mesti match dgn baju raye kan2.. > :)

Nur Inani said...

cantik. tahniah sis :)

Cik Asma BLuppy said...

cantik tau.

Ayu azmir said...

Wahh. Bestnye dapat

lieyalatif said...

murah rezeki msred...

serius cantik.... murah rezeki ms azizah yg beri tuh....

Nad MamaZN said...

canteknya!

HeNRieTTa JoSe said...

cantiknye...

Mummydearie said...

Memang serious cantik ni, Msred. Takpa pakai jelah sekali sekala sebelum raya. Lepas raya nanti boleh pakai hari-hari :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

eray ayang said...

dapat hadiah memang best!

ros_reeza said...

tahniah.. rezeki akak.. memang cantik warna merah!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantiknya.. color merah lagi.. =D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantiknya.. color merah lagi.. =D

sYiRa LoKMaN said...

cantikkk !

husna zahidi said...

cantik!! rezeki akak..
tak sempat pakai raya dah la kalau husna..:p

Rinna said...

Waahh bestnya dpt hadiah.. rezeki2..

azizah :) said...

Alhamdulilllah dah sampai.. suka kalau akak gembira terima pemberian ni.. :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno