June 24, 2014

BULGOGI BROTHERS KOREAN BURGER

Assalamualaikum.....





Lately selalu tinggalkan blog saya ni. Mood kurang ke arah blog. Happy layan RM sskarang ni. Over betul.

Tapi time macam ini ada pulak campaign Nuffnang singgah. Thanks yea Mr Nuffnang. Seronok sangat.




Saya dah rasa dah Bulgogi Brothers Korean Burger ni. Sedap. Cuma kat lidah saya terasa pedas sikit. Dah tua-tua ni tak tahan makan pedas.

Thanks to Mc Donalds juga. Favorite fast food ni.
posted from Bloggeroid

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

HeNRieTTa JoSe said...

xpernah rasa lagi....cute gambaq atas tu..

Cik Puan Rara said...

ala xpenah mkn makanan korea.sedap ke?

Mummydearie said...

Tak pernah lagi merasa Bulgogi Brothers Korean Burger ni. Saya pun kejap ada, kejap takda iklan ni.

Siti Asiah said...

tahniah msred, Asiah tak pernah pg ke Restoran tu, teringin juga nak rase bibimbap...;)

Sis Vee said...

teringin nak mencuba ...

Akif Imtiyaz said...

Tahniah ..Alhamdulilah rezeki MsRed la tu ..

Fuza Musa said...

Bulan ni Nuffnang baik hati...
Fuza pun dapat BE ni

Ayu azmir said...

tahniah

Ezad Skytech said...

tak pernah merasa lagi makan kat Bulgogo Brothers ni...macam nak try je menu baru dorang sebelum puasa ni...hee

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah, murah rezeki dapat CPUV

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno