June 10, 2014

BOYFRIENDS, TOLONG BEHAVE

Assalamualaikum....



Semalam, hari Isnin saya cuti. Saja buat bos saya stress time banyak kerja ni cuti pulak.

Nak spend time dengan boyfriends saya. Ashik spend time dengan officemate je tak best la. Pagi sampai petang tengok muka dia orang je. Kadang-kadang rasa tengok muka officemate lagi lama dari tengok muka Mr Hasben dan boyfriends saya.

Ni gambar kat Komuter station. Orang suruh posing elok-elok. You alls tengoklah apa dia orang buat. Tak handsome langsung.











posted from Bloggeroid

14 comments:

idzwa kamaruddin said...

hahaha..ragam yg menerbitkan senyuman

Ayu sukatiakula said...

seronok kalu dapat spend time ngan naak2 kan.. stress juga kalu asyik ngadap keje je

Nur Inani said...

macam2 ragam anak sis.. hero belaka ye kak :)

Nurzakiah Hanum said...

hahaha ragam anak2

Ija Rased said...

ragam mereka yang menghilangkan stress.

Cik Asma BLuppy said...

hilang stress tengok bebudak happy. hehe

Farrah MF said...

amboii, excited hero2 pegi jalan :)

Hafiza AizZawa said...

hehe.. ramai betui BF akak... memang betui pun.. masa kita kat opis lagi lama dr kat umah...

Akif Imtiyaz said...

Hehehee semua hensem2 la ..tak yah gaduh2 hahaha ..Cute jer

Khai♥Rin : anies said...

hensem ms kecik kacak ms da bsr ;-)

Azhafizah Md Nor said...

wah comel² boyfriends :)

Nad MamaZN said...

hensem2 belaka semuanya :)

QasehnyaRania said...

hihi.penghibur hati :)

Mummydearie said...

Hahaha... bual bicara tu yang buat takleh tahan nak gelak.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno