June 05, 2014

BILA IMAN DAH BERKENAN

Assalamualaikum....


yang ini mama iman yg bekenan....hheee

Kisah weekend lepas. Saya pergi walimatul urus bapa saudara saya di Kelantan. Kira pergi menghantarlah.

Selesai majlis, petang hari Ahad tu saya dan keluarga pergi Pengkalan Kubor. Market Duty Free tu. Sampai pukul 4.30 pm. Tutup pukul 6 pm. Tak berapa sempat nak shopping sangat. Sampai saja kedai toys, mata Iman terus nampak sesuatu yang dia suka. Tak nampak benda lain dah. Iman terus tunjuk Mr Otomen.

Nak ni nak ni nak ni!!




Saya suruh tengok toys yang lain dulu. Mana tahu ada yang lagi best. Iman tak nak. Dia nak Mr Otomen yang itu juga. Saya belikan ajalah. Murah jugalah.

Dah, lepas tu Iman asik berkepit je dengan Mr Otomen sampai dia kata dia nak mandi dengan Mr Otomen. Mana boleh Iman. Rosaklah. Nanti Mr Otomen dah tak boleh cakap-cakap dah kalau kena air.





posted from Bloggeroid

18 comments:

Khai♥Rin : anies said...

besar nyerrrr ultraman dia ;-)

Akif Imtiyaz said...

sERONOKNYERR iMAN NGAN mR OTOMEN ..

adianiez AIDA said...

tu nama nyer boy.
ijat lom tau lagi nak mainan.
anak buah aida, memang ada koleksi otomen ni.
dari kecik panjang jari telunjuk kita ni hingga la yg sama tinggi dgn dia!!!
umur 5 tahun :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms Red...
Hihih..bahagianya muka iman dgn mr otomen nyer... ^^

Mime MF said...

seronok smp nk mandi dgn otomen...heheh

Mummydearie said...

Suspense, Msred! Ingatkan Iman dah berkenan dengan budak perempuan comel dalam gambar tu :)

ZazaMyMoon said...

hahahhaa nak mandi dgn atomen tu yg tak menahan.. kuat betul imaginasi budak2 ye kak..

husna zahidi said...

besarnya otomen iman..hehehe..
punya suka mndi pon nak sesama ye..:p

el said...

lau anak2 el tgk patung otomen ni pun diorg nak gak..huhuhu dulu bolehlah nak beli..layan kan aje..tp skrg...kena garang..sbb byk dah beli haha

Mar Mansor said...

yeayy dapat otomen..besar gak tu otomen..

Teena Tna said...

Wahh happy betul dia dah dapat otomen tu. tinggi pulak tu. hehe

Bahrain said...

Budak-budak biasalah nak barang mainan. Comel budak ni. :)

mummy_ayu said...

wah..besarnya totoman dia..

Siti Asiah said...

besarnye ultraman dia...;)

Siti Asiah said...

besarnye ultraman dia...;)

lieyalatif said...

dah sama besar otomen dgn iman ehehehehe....dayyan mcm iman laa msred...sukeeee betul ngan otomen.... dulu mase baru2 obses pantang masuk toy rus asek nak otomen jek....

Nurul said...

Kuang2... mr otomen juga pilihan Iman yee... Sama cam anak nrl sorang tu pantang nampak otomen... ;D

Cik Itah@RRP said...

salam. kalau da berkenan tu..belikan saja la :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno