June 06, 2014

ALEXA RANKING 3

Assalamualaikum.....

Semalam MC. Akit yot. Next Monday nak cuti pulak. So, pagi ini sedikit busy nak siapkan kerja sebelum cuti. Barulah boleh bercuti dengan senang hati kerja dah siap.

we heart it


Sebelum cuti, nak cek Rank Alexa. Tadaa.....



Rank Alexa yang sebelum ini.

Rank Alexa 1
Rank Alexa 2

14 comments:

RDZ Z said...

Sekarang ni Alexa Ranking macam yo-yo.. Tak tau kenapa jadi macam tu..kebanyakannnya semua merudum..penat nak kejar..he..he. Nway Salam Jumaat Msred..

Sis Vee said...

selamat bercuti ... blog jgnlah cuti ... heh heh ... ok tu . inshaAllah next akan mengecil lagi angka tu .

Nadia Johari said...

berusaha lagi kak

idzwa kamaruddin said...

take care :)

Nurzakiah Hanum said...

take ur time

el said...

wahhhhhhh tahniahhhh
el ranking dlm 2K++ lagi uhuk

Cik Itah@RRP said...

salam. hmmm raking blog sy pun jatuh :((

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Menurun sikit kan kak.. xpe usahakan lagi k.. tapi still bagus tue.. =D

Fadzi Razak said...

keep it up girl!

cindyrina said...

huh! saya punya rank..tenggelam :(

Cik Mun said...

waaaa...tahniahhhh

ros_reeza said...

tahniah..

Mummydearie said...

Wah, tak lama lagi mahu di bawah 1000 Alexa ranking, Msred ni. Saya jarang nak check. Penat tengok banyak sangat nombornya :)

QasehnyaRania said...

lama dh x check

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno