May 28, 2014

YA, SAYA CEMBURU

Assalamualaikum....




Waa.... bestlah budak sekolah. Cuti lama. Ni yang jelous ni. Semalam petang rupanya Nenek dia orang bawak pergi shopping complex berjalan. Seronoknya. Ni yang nak kena apply cuti ni. Kat office semalam jeling-jeling saja borang cuti. Tangan gatal saja nak isi satu borang. Officemate pun dah start tanya, akak nak cuti bila ni? Hahaaa.... provoke.

Iffan tanya, mama bila nak pergi jalan. Mama jom pergi legoland. Jom pergi....bla ... bla. Banyak betul suggestion Iffan tanpa memahami konsep kos.

Saya jawab, kita pergi library je lah. Free. Heheee.....

Iffan cakap ok. Lepas tu kita pergi legoland la pulak.

Mama cakap, kita pergi library je lah hari-hari. Hehee....

Mama!! Iffan jerit.


seronoklah boyfriends saya ni....
posted from Bloggeroid

9 comments:

idzwa kamaruddin said...

hehehe...sama la..anak pun dah start tnye nie..

Hafiza AizZawa said...

hehe.. pegi library hari2.. mahu tak jerit iffan..

Farrah MF said...

Syoknya budak2 cuti penggal! Mesti riuh & meriah boyfriends ada kat rumah tak sekolah :)

el said...

hahahahaha mama sj ngusik uols kan kan..takan lah ari2 nak pi library so schooling npk..x npk cam cuti2 sekolah pun ekeke..tp nenek uols rajin bw cucu diorg jln2 ea..sabor2 nti apply cuti seminggu ha jln2 lah smpai lebam ekeke

Naniey Jemiey said...

syok je bdk2 kalau cuti sekolah kan..kita jugaklah y kerja..hehe

BUNDA a.k.a KN said...

anak2 syok cuti sekolah...ibu2 syok cuti kerja...hehe.. :)

Asha Lya said...

seronknya ekk bdk2 sekolah dah mula bercuti pjg

~MommyAqilMedina~ said...

Seronoknya cuti sekolah..saya pon terasa teringin nak bercuti jugak..jeles kan kepada cikgu dan anak murid..seronot dapat berjimba-jimba..heheheh..

Mummydearie said...

Budak-budak cuti sekolah, mak pun tempias sama. Saya dah habis mengerjakan leave form minggu lepas. Teringin gak nak gi bercuti dengan anak-anak. Kalau tanya mereka, sama gak jawapannya dengan anak Msred - LEGOLAND!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno