May 21, 2014

WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum.....





Pernah tak rasa macam ni? Heheee...... Tapi kick tu over la....
posted from Bloggeroid

24 comments:

Anizz Annisa said...

hihi.. penah jugak la..

aIEn said...

hahahhaha...penah2! bkn rasa nk kick je tp mcm rasenk kill je =p

el said...

sesungguh benar belaka
dulu el ada bff tp skun xde
dh x percaya akan bff
aah ms tu mmg nak kick je bior padan muke dia hahahaha

idzwa kamaruddin said...

hahaha...penahhhh

Mar Mansor said...

emm...ada ke rasa camni ek?takde kot..

Ija Rased said...

pernah juga rasa nak kick..hihih

Si Tracey said...

Berlaku begini sebab ada beberapa annoying factors tahap dewa hehehe Nway, gua ada tag u dalam neh

http://sitracey.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

Nurul said...

Rasanya xde kot... :)

Hafiza AizZawa said...

kalau kawan buat perangai mmc rasa mcm nak lempang jugak.. hehe...

mama amir said...

Blom pernah lagi rasa camni...harap2 xla ek...

Mime MF said...

hehe pernah2...!! tapi nk kick pun itu la kawan dunia akhirat..hehe

Akak Adek said...

tau xpeeeee..! geram3x... ^___~

Cik Itah@RRP said...

salam. sometime! hiks salam rabuu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..
hihihi..nk tuka kick tu jadi penampor kokedai..
kikikik... :p

Diana Rashid said...

pertengkaran tu lah yang mewujudkan persefahaman..kadang2..heheh

KelipKelip said...

waalaikummussalam...kekadang tu ada juga, tapi sebar itu separuh dari iman,

Dzureen said...

Hehe selalu je :)

anamizu said...

kalo dgn besfren x pnh la kot rasa nk kick hehe

Ainim Suju said...

ada kak tp saya ckp kat diri saya, org mcm tu jgn dibuat kawan.

RDZ Z said...

He..he..Geram ya..

aizamia3 said...

eemm.. BFF takdelah saya nak buat macam tu tapi kalau kawan biasa ye mungkin.. ;)

mummy_ayu said...

so far..tak pernah la..maybe sbb kami jarang jumpa..so bila sesekali jumpa tu..memang seronoks..

husna zahidi said...

hahaha..bila dah sampai tahap geram..:p

Mummydearie said...

Perasaan macam ni memanglah pernah ada tapi takdalah sampai kena kick gitu :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno