May 07, 2014

WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum....



posted from Bloggeroid

17 comments:

Wafa Cw said...

:D

Zara Nurhaidah said...

comel laa picture tuu !

Nurzakiah Hanum said...

cute

Mummydearie said...

Ada satu kat rumah. Sebab tahap kecomelan yang tinggi, saya tak buka dan simpan buat perhiasan. Suka warna-warni yang ada :)

Nurul said...

Cute je... :)

aIEn said...

hihi sy pun suke beli candy ni.beli sbb comei sgt design dia....tp setiap kali beli mest x hbis =p

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...apa isi dlmnya tu msred...:)

Hafiza AizZawa said...

gula2 nie sedap.. ader dlm peti ais umah Fiza.. hehe

Nurul Farahizzati Zakaria said...

apa dalam balang tu?

Abak Lorong Cinta said...

^_________^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ms red..

hihi..cma tak pernah mkn dan beli ..
tgk review kwn2 ckp sedap..dan bentuk2nye yg very the cute tu!

akak punye ke tu? nk 1~~~~ :D

nyanyisunyi said...

Eh hari Rabu hari ni? Selalu terlepas nk buat entry WW..

Anne Nurain said...

gula2 eh?
apsal comel sangat?hehehe..

Aisya A. said...

bekal satu kat ofis.. tp sorok dlm drawer. kalau tak gerenti cepat habis. haha

QasehnyaRania said...

apa dlmnya tu msred

Ainim Suju said...

dalam balang tu ada makanan kan kak? hahaha

RDZ Z said...

candykan..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno