May 03, 2014

TO DO LIST YANG DIIMPIKAN

Assalamualaikum....




Kalaulah boleh every weekend nak bersantai atas katil dengan boyfriends saya semuanya. No outing, no groceries shopping, no house chores. Just lying on bed. Kalau boleh breakfast pun on bed. Tapi harapanlah kan.

Every weekend ada saja to do list nya. Mesti ada. Cuma kekadang listnya panjang kadang-kadang pendek. Kalau panjang tak merasalah nak bersantai atas katil. Kalau list pendek sempatlah melayan novel atas katil.

Catuan air dah dihentikan ni, alhamdulillah sangat-sangat. Jadual basuh baju dah back to normal. Tak payah pergi dobi lagi sebab tak sempat nak basuh baju. Semuga Allah tak menarik balik nikmat air ini dari kita.

posted from Bloggeroid

18 comments:

babYpose said...

betul nak golek depan tv hee :) happy weekend msred

Eimma Esmail said...

bestnya kalau dapat buat macam tu kak :) heheh

Iela Fazielah said...

ila kalau weekend... kekdang byk ms gak..tp byknyer saje mensibukkan diri..

Eellee Nana said...

weekend ni syok santai depan tv, duduk atas katil je :) hehe

nasa mulia said...

pun just do the list...long list tapi buatnya sedikit aje....mcm semua nak buat 1 2 hari, then for next 5 or 6 days tumpu pd tgjawab di tempat kerja..huahuahua...

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selamat berhujung minggu... =)

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selamat berhujung minggu... =)

Siti Hajar said...

Dah sampai hujung minggu dah. Harap list kali ni pendek la ye supaya dpt rehat banyak lagi ;)

MaMa MuRsYiD said...

nikmatnyeee hidup kalau boleh lepak atas katil je sepanjang hari..haha

el said...

kita ni sbg wife n ibu mn leh nak golek2 bagai..golek skit teringat kerja rumah yg byk nak buat haha

Akif Imtiyaz said...

Salam hujing minggu ..

Sis Vee said...

semoga nikmat air tak ditarik balik ... seksa .

Ninaa Hassan said...

slmt berhujung minggu akak. best nya dapat bergolek golek atas katil je hehe

Affy Afiqah said...

susah kan kak bila takde air,....

ika pun same laa..kadang2 satu hari tu mcm2 kena buat...tak menang tangan dibuatnya..

~Nor Arena~ said...

bagun!!!!!!.. bagun!!!!!!! hehehhe....

happy weekend kak.... tapi ina kerja la hari ni... tolong topup tidur ina boleh x... ^^,

Linda said...

kannn Msred, ini macam impian yg entah bila nak dapat hehe :)

Mummydearie said...

'To do list' saya kalau weekend ni memang sentiasa panjang, tak pernah pendek :) Nak bersantai atas katil tu memang tak dapatlah nampaknya!

QasehnyaRania said...

tu la kan.
memang terasa sngt2

sy pon guna storage baju bajan juga.kasik buka dlu, kemdian isi air

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno