May 15, 2014

THE LIEBSTER AWARD FROM ANNE NURAIN

Assalamualaikum....

Lately selalu baca orang punya Liebster Award ni, sekarang saya nak jawab pulak. Ini Liebster Award dari Anne Nurain. Untuk syarat Liebster Award, click sini.






1. Tarikh lahir & umur? 
7.10.78. Umur saya tahun ini insyaAllah 36 tahun.

2. Asal? Nyatakan alamat tepat.. Nak gi beraya nanti.. 
Shah Alam Selangor. Nak full kita ber pm2 ok. Hheeee

3. Suka coklat tak??
Suka sangat!!! Hersyey....

4. Haiwan yang korang nak sangat bela.
Kuda

5. Tempat yang korang nak sangat pegi & kenapa?? Bagi gambar pliss..



6. Lagu yang korang layan sekarang? Senaraikan 3 lagu je..
Cant Stop - CN Blue
Arm Pillow - Park Shin Hye
Run to you - OST Angel Eye

7. Menabung syiling tak? Bagi bukti bergambar pliss.. Nak compare ngan tabung aku.. Muahahaha..
Ada. Collect duit syiling emas.... Hheee... Yang 20 sen dan 50 sen. Syiling lain masuk tabung anak.


8. Kelemahan diri korang?
Kuat tidur
9. Aktiviti mencabar yang korang teringin nak buat?
Backpacking around Europe, or Asia
10. Boleh terima tak penggunaan 'aku' oleh tuan blog ni?? Hehehe..
 Ok saja
11. What is your first impression about me?? Cehh soklan last baru speaking.. Haha..
Tuan blog pink tu comel je. Tapi akk tak suka kaler ala2 pink...hheee...

Untuk siapa yang saya tag dan soalnnya sila click sini.


14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

masih tak menjawab lagi liebster award ni... hu hu hu...

Nurzakiah Hanum said...

ALL THE BEST

Cik Itah@RRP said...

salam. ehh?? kudaa??? huhhhu bole tahan minat sis ni heee

ZazaMyMoon said...

kak menabung coin yer.. kalau dulu2 org letak dlm tabung ayam je hehe.

idzwa kamaruddin said...

nice!

nana kimie said...

heee...nana jawab da tag dari anne ni,,wah berkilat2 syiling akak:)

Anonymous said...

This post offers clear idea in favor of the new viewers of blogging, that genuinely how to
do blogging.

My website: Cape Town skylights ()

Love Umi said...

Betul tu..umi slalu nmpk award ni tome BW...setakat ni dah kena tag skali tp blum jawab lagi ekekeke
Salam kenal dr umi ye :)

babYpose said...

wah best kan kalau ada kuda..:)

azizah :) said...

berkilat2 duit syiling akak tu..hahaha

Anne Nurain said...

wahhh thanks akak sudi jawab soalan2 anne.. hihi..
mesti nampak berkilauan je kan tabung akak sebab duit emas je ada kat dalam..
tetiba nak asingkan jugak syiling biasa ngan syiling emas kat tabung anne ni.. hahaha..

Akif Imtiyaz said...

Wahh suka menabung wang emas la nie ..Lya pon suka jugak tgk yg 20 sen dan 50sen tu ..Tp saiz dua tu lbh kurang nak sama dahh sesekali kalau tak tgk main ambik jer tertukar jugak tu

Naniey Jemiey said...

kita punya impian pun nak jejak kota mekah jugak...

aizamia3 said...

boleh pm alamat cenggini.. leh g beraya nanti.. ahaks.. ;)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno