May 19, 2014

TANDA-TANDA KITA DAH JATUH CINTA

Assalamualaikum.....




Siapa belum pernah jatuh cinta? You alls yang pernah tu ada tak rasa macam ni?





Miss Sally tu mesti terbayang Yong Hwa kan? Ke terbayang orang lain? Hheeee....



Pictures : we heart it

posted from Bloggeroid

15 comments:

MG schmidt said...

hehe..senyum sorang2 baca old texts :P

Farah Waheda Wahid said...

ingatkan akak jatuh cinta ke apa? sally tu dah tentu2 ingat yong hwa la kak...

Sally Samsaiman said...

hoi hoi...apa ni bahan org haaa...LOL....Sally pernah pulak dok mesej dgn dia kak? -___-''

Nad MamaZN said...

hehe ;)

idzwa kamaruddin said...

:)

Budak Kampung said...

jap nak cek iman fall in love tak..ermmmm malu plak nk ngaku =)

miss fifi said...

Kalau macam tu dah banyak kali dah Fifi ni jatuh cinta :D

Nur Farahuda said...

hehe, senyum je mampu =D

Anizz Annisa said...

aduhduh.. kenpa ingtkan "si dye" nie.. adakah falling in love..atototoiii... senyum2 bace quotes nie..kih3..

Kesuma Angsana said...

hehehe suka suka !

siti zuraida Rajab said...

tersenyum sendiri...nampaknya betul pulak tu...

eyqa yushaiza said...

tak ada lagi dekat yus hehehe.. single unavailable :DD

Dunia Sementara Acikidah said...

ooo... kalau gitu hari2 jatuh cinta la kot... kekekeke...

husna zahidi said...

berdebar jantung..hehehe..

Mummydearie said...

Semua pun dah pernah rasa sebab dah pernah jatuh cinta ler :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno