May 19, 2014

TAK AKAN LAYAN

Assalamualikum....

Entah kenapa hari Isnin ni tak ada mood pulak. Selalunya saya tak layan sangat Monday Blues. Selalunya hari Isnin saya bersemangat nak pergi kerja, nak buat kerja. Dah recharge bateri 2 hari during weekend. Tapi hari ini malas pulak, rasa penat sangat dan mengantuk. Last weekend tak dapat nak charge bateri full.



mimpi je la... sejak jadi mak ni mana dapat buat perangai macam ni....


Tapi di office ini, kerja saya akan bertimbun awal bulan dan tengah bulan. So hari ini kerja baru masuk, tak boleh malas kena rajin. Tak boleh nak layan Monday Blues. Nanti kerja dah siap baru boleh malas-malas. Boleh ke?


bukan meja saya. Saya prefer open space work station... baru boleh kacau orang buat bising macam office sendiri....
posted from Bloggeroid

10 comments:

ZazaMyMoon said...

Happy MOnday & Happy working kak..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Happy monday kak.. jangan dilayan monday blues tue.. chill okey..

Cik Puan Rara said...

ingat workstation akk td.baru nk ckp.bestnyaaa.cantiknyaaa.

MaMa MuRsYiD said...

Jangan mimpi nak bermalas2 atas katil sampai ke tghari lagi bila dh jadi mak orang kan.. Haha.. Kekadang teringin jugak nak buat.. Tapi kalau buat macm tu mau tungkang langgang umah jadinya...

lieyalatif said...

uih takleh monday2 blues kang efek the whole week nanti hehheheh....

lieya pplak kalo bos ade mmg busy laaa...die takde baru leh tarik napas sikit ...almaklum laa PA ni kalo bos takde baru leh enjoy kakaakakak

idzwa kamaruddin said...

sama la..hari ni ntah kenapa..

Sally Samsaiman said...

Sally Monday Blues sebab byk assignment bukan byk keja -_-''

Budak Kampung said...

bangun!!!!!!!!!! jangan malas!

husna zahidi said...

agaknya tak sempat nak recharge la tu.. semangat!! hehehe..

Mummydearie said...

Saya pun jarang ada Monday Blues sebab dah fully recharged hujung minggu. Tapi part Jumaat tu ada banyak kemalasan melanda :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno