May 08, 2014

STICKY CANDY DI WORDLES WEDNESDAY SEMALAM

Assalamualaikum....

Entry last semalam, wordless wednesday letak gambar Sticky Candy tu. Serious cute. Rasanya bolehlah tahan sedap, macam candy lain juga. Tapi tolong jangan makan satu balang tu sekali ngap yea. Manis sangat nanti. Makan sikit-sikit yea.


new outlet @ KLIA 2


Gambar diambil di FB Sticky Candy

Tapi honestly sebab utama saya suka sebab designnya yang super cute. Packagingnya yang super cute. Berdouble-double cute.

Gambar WW semalam bukan saya yang punya. Saya ambil kat we heart it sebab gambarnya cantik. Ini menjawab pertanyaan seseorang. Bagi yang bertanya apa benda tu, dah terjawablah.
posted from Bloggeroid

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

idzwa kamaruddin said...

nyums!

Farah Waheda Wahid said...

comel giler kot kak? cam nak cari jer ni...

ZazaMyMoon said...

cute kan kak..
anak2 saya kureng sket ngan gula2 nasib baik.. hehe

~Nor Arena~ said...

coklat nutritions kak kan...

kenangan masa tunang.. tunang ina bawak sebagai hantaran... hehehe. mula2 mkn mcm pelik je.. tapi sedap. masam manis.. :)

babYpose said...

kulum pelan2:), amazing cara buat stcky nikan..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ermmm..so sad.. kat sini tak dak outlet sticky..

Anizz Annisa said...

salam kak, maaf ganggu.. anis ade tag akak.. :) http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

Norhasniza Khalid said...

wah.. sangat cute..

Cik Anis said...

Cik Anis singgah sambil klik iklan ^^

lieyalatif said...

kaler die cantik...

ish ni buat rase nak jalan2 kat klia2 ni...ramai ckp best....

Nurul said...

Ooo... sticky candy... mmg cute... :)

Tihara said...

memang suka sangat benda yang cute2 ni
:)

Aisyah Az said...

wahhh ada candy 2ne1 lagi.. comel sangat alahaii..

Asha Lya said...

memang cute sayangnya nak makan

Mummydearie said...

Kalau anak-anak saya tanya, saya cakap benda ni perhiasan so takdalah mereka 'ngap' candy ni. Memang sweet sangat, tak tahan rasanya. Sbb tu tak bagi mereka makan :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno